Novi City market u Tivtu od 13. maja

Tokom tri dana kupce očekuje 20% popusta na cjelokupan asortiman

27918 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Domaća trgovina
Foto: Domaća trgovina

U Tivtu se u ponedeljak 13.maja svečano otvara novi City market. Prvog dana sve potrošače očekuje popust od čak 20% na kompletan asortiman i 500 poklon proizvoda.

City market je svojim sugrađanima pripremio još iznenađenja, i to u utorak 14.maja, kada sve potrošače i dalje očekuje 20% popusta na kompletan asortiman, dok je za prvih 50 kupaca koji potroše više od 50 eura spreman poklon-peškir City. Trećeg dana, u srijedu 15.maja, popust od 20% na kompletan asortiman očekuje lojalne kupce, dok nagradni vaučeri od 50 eura očekuju 4 potrošača, i to za svakog 50. i 100. kupca na obje kase.

Na dan otvaranja u vremenskom periodu od 10 do 14 časova biće promovisana Club Plus kartica/aplikacija, koja potrošačima omogućava 5% povrata na sve kupovine od 15 i više eura u svim Aroma, City i Conto marketima.

Iznenađenja se nastavljaju i traju čak 10 dana – kroz posebnu ponudu od 13. do 23.maja, jer City misli na svoje potrošače.

Moderan ambijent City marketa ima profesionalnu uslugu i prijateljsko osoblje koje je uvijek spremno da pomogne i da iskustvo kupovine učini jedinstvenim. Podsjećamo na izuzetnu ponudu domaćih i stranih brendova, svježeg voća i povrća koje svakoga dana nalazi put do više desetina hiljada domova širom Crne Gore. Ljubitelji svježih pekarskih proizvoda znaju da dobar dan počinje u City marketu, kao idealnom mestu sa širokim asortimanom peciva.

„Otvaranjem novih i renoviranih objekata širom zemlje pokazujemo da osluškujemo zahtjeve potrošača i prilagođavamo naše markete savremenom načinu kupovine. Zadovoljstvo nam je da nagradimo lojalne potrošače popustima i poklonima iz našeg asortimana. Sve ovo ostvarujemo zajedno sa timom zaposlenih na koje smo ponosni, jer znamo koliko ulažu truda i energije, kao i spremnosti da pomognu i odgovore na sva pitanja potrošača“, poručuju iz Domaće trgovine.

Nova ulaganja u postojeće objekte se nastavljaju i kontinuirano se radi na proširenju asortimana robe široke potrošnje, kako bi City marketi ostali omiljeno mjesto kupovine svih generacija.

Kompanija Domaća trgovina sada ima 64 maloprodajna objekta i svaki dan posvećuje potrošačima, ali brine i o partnerima koji ulažu napor da svi rafovi budu popunjeni izuzetnom robom.

Na web situ aromamarketi.me možete da ispratite sve akcije, ali i da pročitate preporuke za ishranu, recepte i još mnogo toga.