Porodica fest: Idea-CG partner najvećeg događaja za djecu i roditelje u našoj zemlji

Dan za pamćenje ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu

33860 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Šesto izdanje festivala roditeljstva „Porodica fest“ održano je u subotu ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu u Podgorici. Manifestacija koja se tradicionalno organizuje povodom Međunarodnog dana porodice i ove godine okupila je veliki broj posjetilaca, još jednom potvrđujući status najvećeg događaja za djecu i roditelje u našoj zemlji.

Ponosni partner festivala i ovoga puta bila je kompanija Idea-CG, koja kroz nesebični doprinos promoviše zajedništvo i vrijednost porodice kao temelj svakog društva.

Jelena Doderović, direktorica sektora marketinga u Idea-CG, poručila je da je posebno zadovoljstvo biti dio ovako značajne i lijepe priče kao što je „Porodica fest“, te da kao društveno odgovorna kompanija uvijek nastoji da podrži kvalitetne ideje.

IDEA promo
foto: IDEA

„Ponosni smo što smo partneri događaja koji na najljepši mogući način slavi porodicu. Ovaj festival idealna je prilika da se prisjetimo ključnih vrijednosti u društvu i da se, kao i svake godine, s našim kupcima povežemo na jednom dubljem, ličnijem nivou. Drago nam je što su građani i ovoga puta prepoznali važnost „Porodica festa“ i odazvali se u velikom broju. Ovako veliko interesovanje dodatni je motiv da zajedničkim snagama nastavimo da njegujemo i unapređujemo jednu zaista lijepu i kvalitetnu ideju, stavljajući porodične vrijednosti u prvi plan“, poručila je Doderović.

Podsjetila je da je na festivalu roditeljstva održan veliki broj zabavnih, kreativnih i edukativnih radionica, a veliko interesovanje je privukla IDEA zona gdje su organizovane brojne zanimljive aktivnosti puput slikarske radionice, vodenog showa, face paintinga, kao i aktivnosti animatora. Čitav program upotpunili su Lumpi proizvodi namijenjeni najmlađima.

Doderović je takođe naglasila da će kompanija Idea-CG, kroz podršku sličnim inicijativama, nastaviti da pruža doprinos zajednici, a u skladu sa svojom misijom društveno-odgovorne kompanije.

Jelena Doderović
Jelena Doderovićfoto: IDEA

Podsjetimo, festival roditeljstva u našoj zemlji organizuju Udruženje Roditelji i njegovo socijalno preduzeće Kreativa Lab.

Kristina Mihailović iz Udruženja Roditelji kazala je da su i ovog puta pažljivo osmišljavali program i, na njihovo veliko zadovoljstvo, prvi put dobili zaista značajnu podršku partnera i prijatelja Festivala.

„Ovakva podrška partnera i prijatelja omogućila nam je da program bude najbogatiji do sada. Presrećni smo što su roditelji, u izuzetno velikom broju, proveli vrijeme u najljepšem podgoričkom parku i svoju djecu obradovali porodičnim druženjem za pamćenje. Slavili smo porodicu na najljepši mogući način, i skrenuli pažnju javnosti na ono što je najbitnije u društvu: zdrava i zadovoljna porodica“, poručila je Mihailović.