Gregović: Iskoristićemo pun potencijal Petrovca

Kandidat za odbornika Demokrata najavio podzemnu garažu, zelenu oazu, izgradnju šetališta...

4942 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Dušan Gregović, kandidat za odbornika sa izborne liste "Demokrate – Ojačaj. Obnovi. Oživi – Budva odlučuje – Đorđe Zenović”, nastavio je sa predstavljanjem projekata koje će Demokrate, kako kažu, "kao stožer buduće vlasti, sprovesti u djelo" nakon 26. maja i "stavio akcenat na biser Budve – Petrovac".

"Za početak, izgradićemo podzemni garažni prostor sa preko 300 parking mjesta čime ćemo riješiti veliki izazov tokom turističke sezone. Na garažnoj površini izgradićemo novu zelenu oazu sa komercijalnim sadržajem koji će postati novo mjesto okupljanja naših sugrađana i brojnih turista”, saopštio je Gregović.

Kaže da je u planu izgradnja šetališta koje će "biti dostojno Petrovca". "Izvršićemo i temeljnu sanaciju postojećeg šetališta čime ćemo stati na kraj brojnim izazovima sa kojima se suočavaju svi koji posjete ovaj biser mediteranske obale”, naveo je Gregović i dodao da će "podići nivo higijene na samom šetalištu" izgradnjom i stavljanjem u funkciju javnih toaleta.

Gregović je dodao i da će "buduća vlast na čelu sa Đorđem Zenovićem ponovo otvoriti vrata" građanskog biroa u Petrovcu, čime će se "građanima pružiti mogućnost da izbjegnu gužve i uštede na vremenu". "Nepotrebne odlaske do Opštine Budva zamjenjujemo pružanjem usluga u savremenim prostorijama u srcu Petrovca”, dodao je.

Gregović je sugrađanima poručio da će Petrovac, "kao dragulj naše obale", ponovo "zasijati svojim pravim sjajem". "Iskoristićemo pun potencijal koji naš Petrovac posjeduje. Zaokruži broj 2! Ojačaj. Obnovi. Oživi - Budva odlučuje”, zaključio je.

Bonus video: