Prva crnogorska FC24 liga: Šta nam donosi 10. kolo?

Publika će imati priliku da u nedjelju, 19. maja, uživa u vrhunskim partijama i talentu igrača

3012 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nakon žestokih duela u prethodnim kolima, Prva crnogorska FC24 liga ulazi u svoje deseto kolo, obećavajući još uzbuđenja i neizvjesnosti.

Publika će imati priliku da u nedjelju, 19. maja, uživa u vrhunskim partijama i talentu igrača. Ne propustite da pratite akciju u igraonici Izzy Gaming i biti dio ovog sportskog spektakla! Evo parova za naredno kolo:

Adem Garuc - Novak Novović: U ovoj borbi, Adem Garuc traži priliku za uspon na tabeli protiv Novaka Novovića, dok se Novović bori da zadrži svoj momentum nakon sjajnih igara. Garuc se trenutno nalazi na 16. mjestu sa šest bodova, dok je Novović na sedmoj poziciji sa 17 bodova nakon odigranih devet utakmica.

Andrija Dragojević - Sergej Pejović: Duel između Dragojevića i Pejovića obećava da će biti pun uzbuđenja, dok se obojica takmičara bore za važne bodove. Dok Pejović trenutno zauzima osmu poziciju sa 16 bodova iz osam utakmica, Dragojević ima tri boda i nalazi se na 20. mjestu.

Balša Pavićević - Luka Božović: Ova borba donosi duel između Pavićevića i Božovića, pri čemu obojica igrača traže priliku za napredovanje na tabeli. Pavićević ima četiri boda, Božović tri više, ali Pavićević ima odigranu jednu utakmicu manje.

Bogdan Radulović - Blagoj Zlatanovski: U ovom meču, Radulović će se suočiti sa Zlatanovskim, dok oba takmičara traže priliku za osvajanje bodova. Radulović se nalazi na 12. poziciji sa 11 bodova iz devet utakmica, dok je Zlatanovski na 18. mjestu sa četiri boda iz osam utakmica.

Ilija Mićković - Andrija Begović: Begović se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 19 bodova, dok Mićković ima 12 bodova i nalazi se na 11. mjestu. Pobjeda bi za Begovića značila priključak i nastavak trke za sami vrh Prve Crnogorske FC24 Lige, dok bi Mićković sa 3 potencijalna boda ušao među deset najboljih. Ko će imati veći motiv za pobjedom u nedjelju, ostaje nam da vidimo.

Irfan Berbat - Aleksa Joksimović: Ova utakmica donosi sukob između Berbata i Joksimovića, obećavajući da će biti prepuna uzbuđenja i dinamike. Joksimović se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 19 bodova, dok Berbat ima 10 bodova i nalazi se na 13. mjestu.

Luka Manojlović - Blažo Janković: Manojlović će se suočiti sa Jankovićem u ovom meču, tražeći još jednu pobjedu kako bi zadržao svoju drugu poziciju na tabeli i ostao u brobi za titulom do samog kraja. Sa 22 boda iz devet utakmica, Manojlović je vrlo blizu vodećeg mjesta. Sa druge strane, Janković ima pet bodova i nalazi se na 17. mjestu.

Luka Vučević - Mašan Popović: U ovom duelu, Vučević i Popović traže priliku za osvajanje bodova. Vučević se nakon odlične forme u prethodnim utakmicama trenutno nalazi na petoj poziciji sa 18 bodova iz devet utakmica, dok Popović ima 10 bodova i nalazi se na 14. mjestu.

Uroš Ilinčič - Miljan Cerović: Miljan i Uroš se susreću u ovom ključnom duelu s jasnim ciljem - osvojiti važne bodove za nastavak sezone. Cerović, čija je forma stabilna tokom sezone, trenutno se nalazi na šestoj poziciji s respektabilnih 18 bodova iz devet odigranih utakmica. Sa druge strane, Ilinčič, iako na desetom mjestu na tabeli, ima potencijal za veće uspone s 13 osvojenih bodova. Očekuje se da će ova utakmica biti intenzivna, s obzirom na to da oba takmičara žele da poboljšaju svoje pozicije na tabeli.

Risto Pejović - Mirza Hadžajlić: Ovo je više od običnog susreta 10. kola Prve Crnogorske FC24 Lige – slobodno možemo reći da je ovo derbi kola. Pejović, koji se nalazi na čelu tabele s impresivnih 22 boda iz osam odigranih utakmica, sastaje se s Hadžajlićem, takmičarem koji se nalazi na devetoj poziciji s 13 bodova iz devet utakmica. Ipak, statistika možda ne odražava pravo stanje stvari, jer Hadžajlić ima potencijal za iznenađenje. Očekuje se da će ova utakmica biti prava poslastica za ljubitelje fudbala i FC24, obećavajući neizvjesnost i uzbudljivu borbu za bodove. Ko će slaviti u ovom uzbudljivom meču, ostaje nam da vidimo 19. maja u igraonici Izzy Gaming.

Utakmice 8. i 9. kola, između Balše Pavićevića i Blagoja Zlatanovskog te između Sergeja Pejovića i Rista Pejovića, odigraće se ovog vikenda, zaključno sa 10. kolom.

Kompletan raspored 10. kola Prve Crnogorske FC24 Lige možete vidjeti u prilogu ispod:

parovi fc24
foto: Prva crnogorska FC24 liga

Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG:

Prva crnogorska FC24 liga
foto: Prva crnogorska FC24 liga

Bonus video: