Još ove nedjelje mogućnost za upis IT akademije

Java programiranje, Digitalni marketing i e commerce, Baze podataka i business intelligence tri su smjera na ovogodišnjem izdanju IT akademije čije završavanje vam omogućava ne samo bolje pozicije i platne razrede već i kvalitetniji profesionalni status i potražnju poslodavaca sa cijelog tržišta
1710 pregleda 1 komentar(a)
IT akademija
IT akademija

Niste zadovoljni statusom u firmi, karijera Vam stagnira, imate ideje za sopstveni biznis – napravite zaokret i upišite jedan od kurseva EDUCOM IT akademije.

Java programiranje, Digitalni marketing i e commerce, Baze podataka i business intelligence tri su smjera na ovogodišnjem izdanju IT akademije čije završavanje vam omogućava ne samo bolje pozicije i platne razrede već i kvalitetniji profesionalni status i potražnju poslodavaca sa cijelog tržišta.

Nakon četvoromjesečne obuke i statusa junior developera, bilo da ste zaposleni, tražite posao ili ćete vaše stečene vještine upotrijebiti kao freelancer sigurno vas očekuje nastavak učenja, napredovanja i dopunjavanja stečenih znanja, ali je činjenica da u doba digitalizacije crnogorskog društva, sa već stečenim znanjima, spadate u kategoriju onih kojima su poslovi iz snova lakše dostupni.

I nijesu u pitanju samo željeni poslovi već i činjenica da vam se sticanjem većeg opsega znanja iz IT oblasti danas pruža neuporedivo veći izbor poslova i zanimanja nego što je to bio slučaj prije samo par godina.

Kako su polaznici prve grupe naših ovogodišnjih kandidata sinoć uspješno startovali sa radom i kako će ostale dvije grupe to uraditi večeras, odnosno sjutra poslije podne obavještavamo sve zainteresovane kandidate da se još tokom ove nedjelje mogu prijaviti i priključiti polaznicima odabranog programa.

Zato iskoristite ponuđenu šansu i još ove nedjelje se prijavite za jedan od kurseva.

Detalje o ovogodišnjim edukacijama, načinu prijave i predavačima pogledajte na našoj online stranici: www.educomacadey.me, a sve informacije i pojašnjenja dobićete ukoliko pozovete broj: 067 000 222.

Bonus video: