• Piše: Marija Vasić
  • Izmjena: 06.08.2012 u 10:02
  • 4900 prikaza
  • 20 komentara

"CELTSI" ODUŠEVILI

Trud nije bio uzaludan, sjajan provod na Summer Festu

Iako je treće večeri bilo najmanje publike, svi do jednog uživali su i skakali u ritmu koji su diktirali Ortodox Celtsi

Premijerno izdanje Summer festa, završeno je jutros rano na plaži Jaz. Ljubitelji dobrog provoda tokom tri dana imali su priliku da uživaju u koncertima mnogih bendova iz regiona.

Međutim, ono što su uradili Ortodox Celti malo kome pođe za rukom. Naime, iako je treće večeri bilo najmanje publike, svi do jednog uživali su i skakali u ritmu koji su diktirali Ortodox Celtsi.

"Ovo je najbolji koncert. Sigurno ćemo ih zvati i sljedeće godine", obećao je nakon njihovog koncerta Mihajlo Tomanović, direktor Summer festa. Odmah nakon njihovog koncerta, veliki broj fanova je nagrnuo u backstage kako bi se slikao s njima.

Završno veče festivala otvorio je nikšićki bend Gomila nesklada.

Pjevač sastava Gomila nesklada Marko Vukajlović zadovoljan je bio koncertom iako je publika tek pristizala na Jaz dok su oni nastupali. On je ove godine bio i PR festivala, a na pitanje šta je lakše biti u organizaciji ovakvog događaja ili pjevati, odgovorio je:

"Definitivno pjevati jer organizacija festivala podrazumijeva ogromnu količinu potrošene energije i nespavanje, ali izdržao sam. Same pripreme za ovo, kada je organizacija u pitanju trajale su dva mjeseca, kako bi publika moga da uživa tri dana na Jazu.

Ali kada vidite zadovoljnu publiku onda shvatite da vaš trud nije bio uzaludan", ispričao je Marko.

Iako je proteklih dana imao puno posla, to se na njegovom nastupu nije moglo ni osjetiti.

Nakon njih publika je nešto više od sat vremena imala priliku da uživa uz najpopularniju crnogorsku klapu Who See. Dedduh i Noyz, redovni učesnici gotovo svih ovogodišnjih festivala, publici na Jazu su pored starih predstavili i nove pjesme sa aktuelnog albuma Krš i drača.

Ono što grupi S.A.R.S. nije pošlo za rukom, klapi Who See jeste, a to je da na nastupu izvedu zajednički hit Bojana s kojom su i počeli nastup. Oni su jedini imali gosta na festivalu a sa njima je nastupila jedina crnogorska reperka Labija.

A negdje poslije 22 sata, došlo je vrijeme da se publici obrati i "kralj roka". U kostimu Elvisa Prislija Prljavi inspektor Blaža i kljunovi na svom, kako je sam rekao, prvom nastupu u Crnoj Gori zapjevao je "Čekala sam, čekala sam".

Blažo je kao pravi znalac animirao prisutne, čak je u jednom trenutku sišao sa bine i bacio se u publiku. Kako su u prvim redovima bili uglavnom Tinejdžeri, pokušali su da na rukama nose Blaža, ali ubrzo su odustali, a to mu je bio znak da otči na binu.

Prije Ortodox celtsa dvočasovni koncert sa svojim bendom imao je i Kiki i Piloti, inače, čest gosti u Crnoj Gori. Prvo izdanje Summer festa zatvorio je DJ Junior Jack, koji je na Jaz stigao u pratnji djevojke Kaje, koja je bila s njim na bini.

Iako organizatori nijesu ispunili kvotu od 20 hiljada posjetilaca tokom tri večeri, veoma su zadovoljni jer ni treće večeri festivala nije bio nijedan ekces. Takođe, posla nije imala ni dežurna ekipa hitne pomoći. 

Ocijeni:

  • Trenutno 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Isprintaj:

Vezani članci:

Tagovi:

Summer Fest

slika slika slika slika slika slika