Roditeljski kutak: Uvođenje popodnevnog rada vrtića

Reporteri Boja jutra uživo se javljaju iz poslovnice kompanije M:tel. Saznajte koje vam mogućnosti nudi prepaid paket m:go turist.
0 komentar(a)
djeca, vrtić, Foto: Shutterstock
djeca, vrtić, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.06.2016. 12:42h

U Roditeljskom kutku u Bojama jutra na TV Vijesti, u četvrtak, 9. juna, tema će biti uvođenje popodnevnog rada vrtića i pilotiranje tog programa u JPU "Đina Vrbica". O toj temi će govoriti pomoćnica direktorice JPU " Đina Vrbica", Milena Mijović i portparolka Ministarstva prosvjete Marija Jovović.

Kružni tok koji bi trebalo da spoji bulevare između Budve i Bečića još nije gotov. Kolone automobila su velike, a hotelijeri ističu da je već na početku sezone poslata loša poruka turistima. Do Budve će se bez zastoja moći tek od 20.juna kada će prema najavama radovi biti završeni.

Po prvi put, u organizaciji Crnogorskog Društva Ekologa, u tržnom centru Delta City predstavljeno je bogatstvo zmija sa naših prostora. Pogledajte u Bojama jutra kako je bilo na otvaranju izložbe.

Rukometašice RK Gorica iz Podgorice i ove godine su šampionke Amaterske regionalne lige. Završni turnir ARL održan je prethodnog vikenda u Ulcinju, na kom su rukometašice RK“Gorica” iz Podgorice proglašene za prvaka seniorskoj konkurenciji.

NVO Green Home i ove godine realizuje projekat "Putujemo u Evropu" uz podršku Fondacije Robert Bosh kroz organizaciju Balkan Trust for Democracy, koji ima za cilj da se omogući studentima sa visokim prosjekom iz zemalja regiona da na kraju svojih studija provedu ljeto putujući Evropom. Detaljnije u jutarnjem programu.

Poslednji koncert u devetoj sezoni, Crnogorski simfonijski orkestar će prirediti upetak 10. juna sa početkom u 20 časova na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

Reporteri Boja jutra uživo se javljaju iz poslovnice kompanije M:tel. Saznajte koje vam mogućnosti nudi prepaid paket m:go turist.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Mila Radilović,novinarka ND Vijesti.

U Bojama jutra i ostale aktuelnosti i zanimljivosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza CG, Kliničkog centra CG, Elektroprivrede CG.

Bonus video: