KOSMOS ISPOD SAČA

Vadi penis, ljubi krst

Prijeti ministru, predsjedniku, nabija na onu rabotu, i ne samo da nabija, on je i vadi, landara sa njom okolo, pa vraća nazad, i čim je vrati, padne mu na um da izvadi i još nešto, on on nakon svog polnog organa, nakon ponosa i dike vadi i još nešto. Vadi krst i ljubi ga. Prvo vadi penis i prijeti, a zatim vadi krst i ljubi li ljubi. Kune se u vjeru, poštuje odjednom nakon prijetnje ubistvom
277 pregleda 23 komentar(a)
prijetnje Veljoviću, Foto: Printscreen
prijetnje Veljoviću, Foto: Printscreen
Ažurirano: 06.10.2018. 13:35h

Bože mili čuda velikoga, što posta viralan video u sred Crne Gore, kako lik sa fantomkom prijeti ministrima i vodičima Crne Gore. Zalaufovao se lik, psuje li psuje, prijeti, pjeni, sam sebe pretrčava sa rečenicama, konfuzan i nejasan sam sebi.

U par rečenica on je omnipotentan, on je ploditelj - dominator, plaćeni ubica, osvetnik, pravednik, alfa-mužjak, taj čovjek može sve i promijeniće sve preko noći. I dive se ljudi budalaštini čovjeka koji se narodu obraća sa neke raskrsnice u sred noći. Šeruje se video najčešće preko Vibera, jer tip sa fantomkom je krenuo u svoj pravednički pohod. Od raskrsnice na kojoj se obratio, obreo se u maricu, jer je naravno uhapšen.

Prijeti ministru, predsjedniku, nabija na onu rabotu, i ne samo da nabija, on je i vadi, landara sa njom okolo, pa vraća nazad, i čim je vrati, padne mu na um da izvadi i još nešto, on on nakon svog polnog organa, nakon ponosa i dike vadi i još nešto. Vadi krst i ljubi ga. Prvo vadi penis i prijeti, a zatim vadi krst i ljubi li ljubi. Kune se u vjeru, poštuje odjednom nakon prijetnje ubistvom.

Rekao je „snajper će da radi, prigušivač će da radi“. Opa. Kakve prijetnje velikih bosova. Narod se loži na te čarobne riječi. I u tih par rečenica i u taj kratak snimak spakovana je sudbina cijele Crne Gore. Taj tip se ništa ne razlikuje od čovjeka koji baca bombu jer „majka mu poluđe“ iz serijala The Books Of Knjige. Maestralno je te ljude već skinuo Goran Vujović.

On je fenomen, jedan od onih što sjede u kafićima i po čitav dan glume kriminalce. Jedan od onih što su opasni kad polude nakon par pića. Kao i svaki šraf u sistemu ili mini-mehanizam u velikom satnom mehanizmu i takvi likovi potrebni su da jedno bezično nefunkcionalno društvo kakvo je crnogorsko nekako funkcioniše i ide dalje, kotrlja se.

Jer, dok je takvih kriminalaca, Veljović će imati koga da hapsi. Dok je takvih kriminalaca, vlast će biti ugrožena taman toliko koliko treba. Dok je likova koji daju izjave, a lice im je sakriveno fantomkom, da bi svega par minuta kasnije izrekao junački svoje ime i prezime, kriminal i osveta postaju takođe apsurd. Da to vidi Guy Fawkes prevrnuo bi se u grobu.

Za sve su krivi filmovi, jer naš antijunak traži da se njegovi „prijatelji“ puste iz zatvora ili će on da pokaže svoju snagu, surovost i počne da „radi“. Toliko puta viđeno, od filma Pregovarač, preko Otkupa sve do Uzorni građanin.

Ali kad nemamo novca za akcione filmove, tip je pučanstvu priredio par minuta akcionog veselja i underground-krimi priče. Zna se da pučina je stoka jedna grdna, ali se zna i da je naš dragi glumac sad iza rešetaka jer je shvaćen ozbiljno. Dobro je odglumio.

Bonus video:

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Kolumne" nisu nužno i stavovi redakcije "Vijesti")