Jelena Tomašević u drugačijem izdanju

Pjevačica je nedavno objavila novu pjesmu i spot “Diraj mi usne”

2103 pregleda 0 komentar(a)
Jelena Tomašević, Foto: Bojan Trailović
Jelena Tomašević, Foto: Bojan Trailović

U novom i drugačijem ritmu i maniru koji će iznenaditi pratioce (njene) muzike, pjevačica iz Srbije Jelena Tomašević, nedavno je objavila novu pjesmu i spot “Diraj mi usne”.

Jedna od najboljih pop pjevačica ovim singlom povlači specifičan potez u svojoj karijeri, birajući pjesmu kakvu je malo ko od nje očekivao, pišu mediji, i prognoziraju da će pjesma zbog svoje autentičnosti biti jedan od većih hitova ovog ljeta, jer se razlikuje od svega trenutno aktuelnog.

Spot je, takođe, atraktivan i Tomašević prikazuje u zavodljivom i magnetičnom vizuelnom izrazu, u tajanstvenoj atmosferi kojoj posebno doprinosi njen izgled u spotu, ali i emocija koju je dočarala kako glasom, tako i svojom senzualnošću.

„Dugo sam birala pjesmu za ovo ljeto. Mišljenja sam da muzika, i uopšte umjetnost, ne smije da se zaustavi, naročito ne u ovakvoj situaciji u kojoj se trenutno nalazimo. Moramo se truditi da na sve moguće načine rehabilitujemo svoj duh i svoje živote i da tome doprinese svako od nas pojedinačno. Najbolje što ja mogu da pružim ljudima je dobra muzika. Namjerno sam odabrala ovu pjesmu jer budi snagu, poziva na korak dalje i na oslobođenje od loših momenata”, kazala je Tomašević.

Ona je tokom rada na novoj numeri i spotu sarađivala sa “provjerenom ekipom”, njenim prijateljima - Goranom Kovačićem koji je radio muziku i tekst, i Darkom Dimitrovim koji je bio zadužen za aranžman, a zajedno su uspjeli u namjeri da publici predstave nešto drugačije od očekivanog.

“Željela sam nešto potpuno novo i u tome smo uspjeli, jer je pjesma spoj različitih muzičkih žanrova koje jako volim, nosi vedru atmosferu i poziva na ples, ali ima i snažnu emociju koja je moj zaštitni znak. Radujem se reakcijama publike i nadam se da ćemo uskoro moći da se vidimo na koncertima“, poručila je Jelena Tomašević.

Bonus video: