Novo šoping iskustvo u Igalu – veliko otvaranje Sport Vision radnje

Već ste navikli da vam, iz sezone u sezonu, predstavljamo najnovije modele sportske obuće, odjeće i opreme s potpisom poznatih svjetskih brendova. Međutim, ovoga puta smo riješili da našim kupcima u Igalu omogućimo nešto potpuno novo.

24342 pregleda 24 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Sport Vision
Foto: Sport Vision

U TC Mimoza u Igalu, otvorena je nova Sport Vision radnja, prilagođena najnovijim svjetskim standardima izlaganja i prezentacije. Svečanim presijecanjem vrpce, novu radnju su otvorili naši poznati vaterpolisti Vasilije Radović i Jovan Vujović.

Najkvalitetniji i najraznovrsniji asortiman sportske obuće, odjeće i opreme, moći ćete pronaći u modernom i unaprijeđenom enterijeru, uz potpuni užitak prilikom kupovine. Bilo da je sport vaša profesija, hobi ili dio svakodnevnog stila – u Sport Visionu vas čekaju komadi najboljih svjetskih sportskih brendova.

Sport Vision
foto: Sport Vision

Za one najmlađe, tu je KIDS korner, koji sadrži ponudu za djecu – od beba do tinejdžerskog uzrasta.

Sport Vision
foto: Sport Vision

Na sam dan otvaranja, potrošači su svoje omiljene sportske kombinacije mogli da kupe sa popustom od 20% na novu kolekciju i dodatnih 10% na postojeće popuste. Takođe, svi prisutni, imali su priliku da učestvuju u nagradnoj igri ‘Igra memorije’ i osvoje vrijedan vaučer za kupovinu u Sport Vision radnji.

Sport Vision
foto: Sport Vision

Vidimo se na novoj adresi – TC Mimoza, u Igalu!

Sport Vision tim