Snaga bez buke: otkrijte prednosti akumulatorskih trimera i kosačica

Zamislite mirno jutro u vašem dvorištu dok uređujete travnjak bez buke i nereda. Zahvaljujući ogromnom napretku u razvoju baterijske tehnologije, sada je to moguće.

21795 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Spremni ste za revoluciju u baštovanstvu? Akumulatorski trimeri i kosačice postaju najčešći izbor za održavanje travnjaka, a možete ih pronaći u svim Okov centrima.

Napredna baterijska tehnologija

Zahvaljujući džinovskim koracima u razvoju, akumulatorski trimeri i kosačice sada postižu iste performanse kao uporedni benzinski modeli. Veći kapacitet i brzo punjenje baterije znače da ste uvijek spremni za rad, bez čekanja. Osim toga, baterijski uređaji su znatno lakši za održavanje od benzinskih. Imaju manje pokretnih djelova i ne zahtjevaju redovne izmjene ulja, filtera i svjećica.

Tiši i ugodniji rad

Akumulatorske kosačice i trimeri značajno smanjuju buku, čineći ih savršenim za upotrebu u stambenim područjima, u blizini škola ili hotela. Bez bučnog motora, rad u dvorištu više neće biti izvor smetnji za okolinu, što vam omogućava da uređujete travnjak u bilo koje vrijeme.

Osim toga, znatno niži stepen vibracija koji karakteriše trimere i kosačice na akumulatorski pogon, štiti vaše ruke i zglobove tokom dužih radnih sesija.

Isplativost na duge staze

Iako su njihove cijene u prosjeku nešto više od benzinskih modela, dugoročna isplativost akumulatorskih uređaja je neupitna. Ušteda po osnovu troškova goriva i održavanja čine ih ekonomičnijim izborom.

Univerzalne baterije

U okviru asortimana jednog proizvođača, kao što su Einhell, Graphite ili NEO – istu bateriju možete koristiti na više uređaja – od akumulatorskih bušilica i brusilica, do duvača, trimera i kosačica. To vam omogućava da kupujete nove uređaje bez baterije što znatno snižava troškove.

Okov
foto: okov

Ekološki prihvatljivo

Korišćenjem akumulatorskih trimera i kosačica doprinosite čistijem i zdravijem okruženju. Bez emisije štetnih gasova, ovi uređaji neće štetiti vašim biljkama niti široj životnoj sredini.

Posjetite Okov prodajne centre i otkrijte kako možete preći na ekološki i efikasniji način održavanja vašeg travnjaka. Kompletnu ponudu akumulatorskih trimera i kosačica možete pogledati i na Okov webshopu.