Analiza muških želja pokazala: Kako izgleda savršena ljubavnica

Muškarci najviše žele da im ljubavnica ima plavu kosu i zelene oči, ali vole i kada trenira jogu

6739 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mnogi muškarci prevarili su svoje partnerke s drugim ženama i dok većina njih nije tražila određene karakteristike na njima, uvijek je postojalo nešto što ih je privuklo i potaknulo na varanje, prenosi Your Tango. Ali, šta je to na drugim ženama toliko privlačno da se muškarci odluče na prevaru?

Stranica za upoznavanje SeekingArrangement, jedna od najvećih u svijetu, uradila je istraživanje kojim su planirali da otkriju kako izgleda savršena ljubavnica. Koristili su poruke i pretrage 468 hiljada ožnjenih muškaraca, koji su uključivali fizičke atribute, zanimanje, godine, nacionalnost i vjenčani status žena: pomoću rezultata otkrili su kakve žene muškarci žele kao ‘savršene ljubavnice'.

Za muškarce, savršena ljubavnica ima sljedeće karakteristike:

  • između 25 i 31 godinu
  • plavu kosu (61 odsto)
  • zelene oči (47 odsto)
  • atletsku građu (33 odsto)
  • grudi veličine 32D (32 odsto)
  • bjelkinje (32 odsto)
  • Azijatkinje (32 odsto)
    foto: Your Tango

Kada je riječ o ličnosti, muškarci traže ženu koja je otvorenog uma, senzualna, energična i voli jogu. Više vole kada su im ljubavnice solo, a njih čak 86 odsto žele da imaju završen fakultet. Žena koju oni žele je dovoljno odrasla da shvati dinamiku afere, ali dovoljno mlada da ima mladalačku zaigranost.

U osnovi, nevjerni muškarci žele ljubavnicu koja je plavokosa ili azijska Ksena, princeza ratnica, dovoljno stara da udovolji njihovim potrebama odraslih i dovoljno mlada da se osećaju kao da im je 21 godina.

Bonus video: