Šest tipova muškaraca koji nijesu dobar "materijal" za brak

Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio nevjeran u braku odjednom preobratiti i biti vjeran

12011 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuttertsock
Ilustracija, Foto: Shuttertsock

Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar "materijal" za brak, a neki nijesu. U bračnoj zajednici traži se vjernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mjesto. Neki momci te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih šest tipova muškaraca, kako piše zadovoljna.hr, nijesu poželjni bračni partneri.

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije ivinio To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad prije povrijedio. Iako svako može da pogriješi, veoma je važno i sposobnost za priznavanje greške. Vjera da nijeste s nekim ko može da ponovi to isto vrlo je važnao za srećan brak.

2. Nevjeran muškarac Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio nevjeran u braku odjednom preobratiti i biti vjeran. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći da vjerujete u potpunosti. A kakav je to onda brak?

3. Egoističan muškarac U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mjesto. Momci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvijek) najvažniji nijesu sposobni da vaše potrebe nekad stave na prvo mjesto, zbog čega nijesu dobri bračni suputnici.

4. Prevarant Muškarac koji zezne nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa makar to bio njegov zli šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete vjerovati. Pa i ako to nikada ne bi uradio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli nastradati zbog njegovih djela.

5. Lenčuga Suprotnost radoholičaru je lenčuga. I ako je trenutno nezaposlen, vašoj vezi može doprinijeti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o djeci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sjedi na kauču, gleda TV i ništa mu se ne da?

6. Muškarac koji ne zna da se nosi s problemima U vjenčanim zavjetima dio "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada vam najviše bude trebao. Ne treba vam suprug na kojeg nećete moći da računate.

Bonus video: