Jednostavno: Ovako će vaša odjevna kombinacija blistati

Bijeli komadi odjeće i obuće su prilagodljivi, jednostavno se kombiniuju i nikada neće izaći iz mode

5773 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Mnogi izbjegavaju bijelu odjeću iz straha da će je uprljati, a neki smatraju da ih čini vizualno većima. Iako je bijela malčice osjetljiva, značajno će 'podignuti' svaku modnu kombinaciju. Trik je u tome da pronađete odjevne komade koji odgovaraju vašem stilu, načinu života i uživate u odjeći koja vam savršeno stoji.

U ormaru bi uvijek trebali imati 5 komada odjeće koji će vam pomoći da nikad ne potrošite više od pet minuta na razmišljanje šta da obučete toga dana.

Bijela majica

Kultna bijela majica sastavni je dio svakodnevnog života koji se može iskoristiti za različite kombinacije i prilike.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Obožavani modni komad lako se kombinuje i nikada neće izaći iz mode.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Bijeli sako

Ako volite sakoe, priuštite sebi jedan bijeli umjesto crnog ili tamno plavog. Ovaj se klasični komad lako stilizuje i bezvremenski je pa ćete ga moći nositi u narednim sezonama. Isto tako, vrlo je elegantan kada se kombinuje uz visoke pete.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Bijela torba

Crna torbica lagano je izašla iz mode, a uspješno je zamjenjuje bijela. Savršen je modni dodatak za balansiranje bezbroj outfita, a lako se kombinuje i sa svim bojama; od pastelnih do žarkih.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Bijele patike

Nezaobilazni komad koji već sezonama dominira u svim godišnjim dobima svakako su bijele patike, najpopularnije od svih. Prave se od različitih materijala i u raznim oblicima, a mogu se uskladiti sa svim načinima života. Redovno ih viđamo u kombinaciji sa haljinama, sakoima, pantalonama na crtu ili suknjama i svaki put izgledaju vrlo šik.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Bijele čizme

Osnovni komad koji će učiniti boljim svaki vaš modni izraz su bijele čizme. Djevojke koje prate modu su to prepoznale još prije nekoliko sezona i od tada se ne odvajaju od svog omiljenog komada.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Bilo da volite minimalistički, moderni ili retro stil, bijele čizme su prilagodljiv modni komad koji se može nositi tokom gotovo čitave godine i u svim prilikama, piše Novi list.

odjeća
foto: Instagram/Pinterest

Bonus video: