Ove stvari bile su u trendu lani: Ostaće hitovi i 2024.

Neki modni komadi kojima se prognozira da će trajati 'samo jedno ljeto' iznenade i ostaju u trendu godinama

6333 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/hoskelsa
Ilustracija, Foto: Instagram/hoskelsa

Trendovi za nadolazeću sezonu i te kako su na radaru modnih entuzijasta, ali neki najdominantniji biće prepisani i za godinu koja počinje. Pitate se zašto? Vrlo je jednostavno – očekuje se da vizuelne ideje budu uključene u pomno promišljenu stilsku eru koja je usmjerena u pravcu formalne odjeće protkane prepoznatljivim seksi minimalizmom iz vremena 2000-ih.

Višnja

Dobro ste čuli. 'Cherry red' estetika ne ide nikuda, a kada smo postavili tezu o predstojećim trendovima nagovještavajući da će jedan od dominantnijih biti upravo hulahopke u boji – nimalo ne sumnjamo da će crvene čarape nastaviti da zaluđuju scenu sve dok ih svi ne budemo nosili. Torbe i cipele u ovoj nijansi, takođe će održavati svoj status popularnih dodataka, piše Journal.rs.

Monohromatski izgled

Kombinacije u jednoj boji biće aktualne i 2024. godine. Odaberite crnu, smeđu, sivu…

Baletanke

Analizom trendova modni analitičari donijeli su jednoglasan sud – i u nadolazećoj godini kopiraćemo balerine. Mislili smo da su Miu Miu baletanke samo prolazni mikrotrend, ali ovaj model će biti aktuelan i u narednoj sezoni.

Upečatljive patike

Pored baletanki, koje će se nositi 2024, upečatljive, raznobojne patike ne odlaze. Samba opsesija podstakla je modne entuzijaste da uz minimalističke neutralne kombinacije nose lude kombinacije boja i dizajna na nogama, kao fokus izgleda. A za 2024. se očekuje nastavak popularnosti raznobojnih patika.

Kaubojske čizme

Posljednje, ali ne najmanje važno. Kaubojske čizme su u sedmicama za nama popularnije za čak 49 odsto, a znamo da analitika s profila @databutmakeitfashion nikad ne griješi. Iako su nakratko nestale s radara najdominantnijih trendova, 2024. godina je pravo vrijeme za povratak kaubojki na modnu scenu.

Bonus video: