Nije lav: Ko kaže da tokom zime ne možete izgledati šik?

Iako smo na polovini januara, prava hladnoća je tu prvi put ove sezone. Hladni dani su pravi modni izazov u kreiranju zanimljivih, a toplih kombinacija

6948 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Uz slojevite kombinacije i pažljivo odabrane komade, možemo izgledati sjajno i na niskim temperaturama.

odjeća
foto: Pinterest

Kvalitetni i udobni komadi ispod spoljašnjeg sloja odjeće ključ su očuvanja toplote bez kvarenja stila. Sigurni smo da danas možete pronaći hulahopke, potkošulje i čarape koje u vama neće izazivati osjećaj neprijatnosti.

Nova era bunde

Ne potcjenjujte moć koju sa sobom nosi bunda. Ovaj komad odjeće jedan je od najvećih hitova ove sezone, a pronašle su svoje mjesto i u opuštenim, svakodnevnim kombinacijama.

odjeća
foto: Pinterest

Bunde su postale nezaobilazan dio odjeće koji omogućava da nam bude toplo, a da izgledamo šic čak i u najopuštenijim izdanjima, piše Bonjour.ba.

Puffer jakne

Baš kao što će vas bunda štititi od hladnoće, isti efekat ćete postići s puffer jaknama. Idealna su opcija za one koji teže sportskim stilskim izdanjima.

Šal i kapa kao zvijezde kombinacije

Pri prvoj pomisli na šal i kapu mnogi zamisle dane iz djetinjstva i osjećaj stresa koji ide s njima. Ali, ovi dodaci mogu biti glavni dio vašeg modnog ansambla. Birajte zabavne komade, oni u boji su odličan način za pobunu protiv minusa.

šal
foto: Pinterest

Dugi kaputi

Koliko se često osvrnete za djevojko u gradu, koja nosi kaput do zemlje? Sasvim razumljivo. Jednostavno je, dugi kaput je moćan komad koji svaku kombinaciju čini odličnom.

Slijedite primjer modnih insajderki i inspirišite se za sopstvene modne izazove. Moda na minusu nikada nije izgledala tako dobro.

kaput
foto: Pinterest

Bonus video: