Gola ramena trenutno su jedan od najženstvenijih trendova

Haljine i majice otvorenih ramena su šik i ženstveni trend koji je osvojio planetu. Kako da ih nosite ovog proleća?

8550 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Da li tražite moderan izgled za proleće 2024? Onda svakako treba da potražite majice, košulje i haljine sa otvorenim ramenima. Ovi komadi nisu samo super stilski već i nevjerovatno raznovrsni. Bilo za opušten dan u gradu ili šik večernji izgled – ne možete pogriješiti sa otvorenim ramenima. Ovi modni klasici odišu daškom elegancije i ženstvenosti. Svojim unikatnim krojem, koji otkriva ramena, daju određenu lakoću svakom odjevnom komadu i stvaraju ženstveni izgled.

Kome dobro stoji odjeća otvorenih ramena?

Njihovu tajnu nije tako teško odgonetnuti. Ovakva garderoba jednostavno izgleda šik i ženstveno, a u suštini – dobro stoje svakoj ženi. Majice otvorenih ramena posebno su laskave za žene sitne građe, dok su haljine bez ramena odličan izbor za one sa građom pješčanog sata. Ujedno, odjeća bez ramena može da balansira izdužen torzo i da učini figuru vizuelno skladnijom. Dakle – kako god da ste građene, odjeća otvorenih ramena može da bude odličan izbor ovog proljeća, piše Lepota i zdravlje.

Kako nositi haljine i majice otvorenih ramena…

… na posao

odjeća
foto: Pinterest

Bela košulja je onaj trik koji će ovaj trend učiniti prikladnim za posao. Svoj top bez rukava obucite preko bele košulje ili ispod predimenzioniranog blejzera. Obavezno svemu dodajte štikle i opredijelite se za kolor – blok šemu boja.

… uveče

odjeća
foto: Pinterest

Majica sa otvorenim ramenima postaje šik i ležerna kombinacija kada je uklopite sa farmerkama širokih nogavica. Uz njih možete nositi klasične bijele patike ili šik visoke potpetice, zavisno od prilike. Izgled zaokružite dodacima kao što su naočare za sunce i mala torba.

… u grad

odjeća
foto: Pinterest

Maksi haljine otvorenih ramena ili široke pantalone su odlične u kombinaciji sa baletankama (još jedan hit trend sezone) i predimenzioniranom tašnom. Podignite kosu ili samo operite svoj nestašni bob.

… na koktel

odjeća
foto: Pinterest

Haljine i majice otvorenih ramena mogu stvoriti najelegantniji zamisliv autfit za formalne prilike. Iskombinujte svoju haljinu u prigušenoj boji poput tamnoplave ili crne sa visokim štiklama, klač tašnom i zlatnim nakitom – otmeno.

Bonus video: