Odjeća za proljeće: Ne može se bez ova tri komada

Za besprijekoran izgled obezbijedite ove tri jednostavne stvari

11023 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Bez obzira na sezonu, uvijek je važno imati klasične komade koji vam omogućavaju da izgledate besprijekorno. Naravno, proljeće je zgodno i za to da uz klasične komade u svoju garderobu uvrstite i po koji komad koji će obilježiti cijelu kombinaciju.

Postoji nekoliko ključnih artikala za proljećne dane, koje treba imati u ormaru. Ova tri artikla će na efektan način kreirati uglađen i trendi izgled. Teksas, teksas i teksas Teksas smo već više puta pominjali tokom ove i prethodne sezone, ali riječ je o materijalu koji se vratio na velika vrata i postao potpuno neizbježan.

Proljeće ne može bez teksasa kao ni bez cvjetnih uzoraka. Na Instagramu ćete uvijek pronaći pregršt novih ideja kako stilizovati teksas na drugačiji način. Bijela košulja Pamučna bijela košulja i to jako dobro ispeglana je neophodna u svakom ormaru.

Bez obzira imate li smišljenu neku ludu kombinaciju ili ćete ju, jednostavno, nositi uz farmerice ona uvijek, ali uvijek izgleda dobro.

Zanimljive ravne cipele Bonjour.ba piše da strogo vjeruju da kvalitetne i zanimljive cipele čine kombinaciju potpuno stilizovanom.

Ove sezone su popularni ravni modeli, od mokasina, baletanki pa do ravnih sandala.

Bonus video: