Severina ne griješi u modnim kombinacijama: Od sivog do šarenog

Poznata hrvatska pjevačica na društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Na Instagramu je nedavno podijelila urbano izdanje kojim dominira nekoliko upečatljivih komada u sivoj boji

7764 pregleda 6 komentar(a)
Severina, Foto: Instagram/severina
Severina, Foto: Instagram/severina

Severina je na Instagramu ovih dana objavila svoje fotografije u kombinaciji koju naziva 'pedeset nijansi sive' podsjećajući na poznatu knjigu i filmove snimljene po njoj.

Severina na fotografijama nosi sivi komplet iz nove Ready to Wear kolekcije britanske modne kuće Alexander McQueen, na čijem čelu se od oktobra prošle godine nalazi kreativni direktor Seán McGirr.

Tačnije, nosi maksi suknju u srebrnoj boji koju krasi predimenzionirana mašna smještena na boku.

Izuzetnu suknju kombinovala je uz kratki kardigan od mješavine vune i kašmira koji karakterišu izrez i rukavi u obliku čaure ukrašeni s tri dekorativna dugmeta.

Uz ovu kombinaciju odlično su se uklopile i metalik srebrne cipele s visokom potpeticom. Jedini odjevni komad koji nije izrađen u nekoj nijansi sive jeste kožnati top koji proviruje ispod okruglog izreza kardigana.

Ali, nije sve u neutralnim bojama. Severna savršeno izgleda i kad spoji crveno, plavo i bijelo. ""Stavi malo boje, malo crvene, crvene k'o ljubav što ne prestaje..." citirala je uz fotografiju kombinacije ove tri boje.

Bonus video: