Kiko Milano otvara svoju prvu prodavnicu u Crnoj Gori

Rezervišite 19. april za upoznavanje sa novim make-up carstvom u Podgorici

3483 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KIKO Milano
Foto: KIKO Milano

Dugoiščekivani italijanski make-up brend KIKO Milano, kojeg obožavaju milioni žena širom svijeta, influenseri sa društvenih mreža i šminkeri, napokon stiže na crnogorsko tržište.

Prva prodavnica otvoriće se u ponedeljak, 15. aprila 2024. u šoping centru BIG Fashion u Podgorici, a svečano dešavanje održaće se 19. aprila od 17 do 20 časova u KIKO Milano radnji.

Rezervišite petak za istraživanje novog beauty svijeta, potragu za savršenim poklonom i pronalazak inspiracije za novi make-up look.

Pored uživanja u pjenušavom vinu i savjetima profesionalne šminkerke Jovane Iković (@for_beauty_jo), brend je pripremio i specijalne popuste i poklone, dok će za atmosferu biti zadužena DJ Sofija Petrović.

U novoj make-up oazi očekuje vas više od 2.000 proizvoda KIKO Milano – od nezaobilaznih klasika poput Passion Matte ruža, Unlimited Foundation SPF 15 podloge i Ultimate Pen ajlajnera do maskara sa revolucionarnom 3D elastomer četkicom i sjenki za oči u 65 zavodljivih nijansi. U ponudi su takođe i limitirane kolekcije po kojima je ovaj italijanski brend prepoznatljiv.

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući nevjerovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cijenama. Najveći dio asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

Osim u novoj prodavnici u šoping centru BIG Fashion u Podgorici, čarobni KIKO Milano svijet dostupan je i online na webshop-u