Hit boja za nokte: Svidjeće se ljubiteljkama crne, bijele, ali i neutralnih boja

Trend koji se pojavio ovog proljeća u svijetu manikira neće tako brzo otići

12656 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Novi trend manikira u nadolazećim mjesecima pomalo je u neskladu s vedrim bojama koje nas okružuju u sunčanim danima, ali izgleda toliko dobro i elegantno da mu se isplati dati šansu.

Hit koji se pojavio ovog proljeća u svijetu manikira neće tako brzo otići, a riječ je o noktima u nijansama sive.

nokti
foto: Pinterest

Ova hladna (ne)boja na prvi pogled može da djeluje nespojivo s toplim vremenom jer tada na noktima obično volimo da nosimo vedrije boje, ali ljubiteljke klasike znaju koliko takvi nokti mogu uvijek da proizvedu utisak elegancije i sređenosti i da u trenu podignu svako modno izdanje na otmeniji nivo.

nokti
foto: Pinterest

Naravno, za one kojima se sviđaju jako tamni nokti, tamnosiva biće pun pogodak, a nepogrešivo će se slagati s bilo kojim bojama.

nokti
foto: Pinterest

S druge strane, svjetliji sivi tonovi izgledaće jednako lijepo i nježno kao i bijeli, ružičasti ili bež, ali s notom originalnosti koja otkriva odvažan karakter, piše Zadovoljna.

nokti
foto: Pinterest

Jednako će dobro da stoji i na kraćim i dužim noktima. Sivu možete da kombinujete sa drugim bojama, a uvijek su dobrodošli efekat mermera, dodatak šljokica ili neki drugi zanimljivi ukras koji će dodatno uljepšati vaš sivi manikir.

Bonus video: