Trend koji bi čuvena modna urednica zabranila svima

Iako podstiče modnu igru po sopstvenim pravilima, jednu odjevnu kombinaciju Ana Vintur nikome ne bi oprostila

10695 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ani Vintur pripisuju se zasluge za popularizovanje visoke mode među generacijama žena, a američko izdanje časopisa Vogue svojevremeno je transformisala u pravi kulturni fenomen. Zato nije čudno što se njeno mišljenje, jada je riječ o modi i stilu, uvijek cijeni i poštuje.

"Stvorite sopstveni stil. Neka bude unikatan, ali neka se drugi mogu identifikovati sa njim. Treba da imate svoja modna pravila, da budete uzor i inspiracija, ali morate imati sopstveni stil. Nemojte slijepo slijediti trendove. Ne treba da zaboravite svoju ličnost i tijelo. Najgore što možete da uradite je da se osjećate neudobno u nečemu što nosite", rekla je jednom prilikom.

foto: Pinterest

Iako podstiče modnu igru po sopstvenim pravilima, jednu odjevnu kombinaciju nikome ne bi oprostila. Naime, u video-intervjuu za svoj časopis svojevremeno je izjavila da baš nikada ne bi nosila crno od glave do pete.

foto: Pinterest

Zanimljivo je da je upravo to jedna od najsvestranijih kombinacija koja se inače smatra vrhuncem elegancije i obožavaju je mnoge slavne dame poput, na primjer Dženifer Aniston ili Kejt Mos.

Dženifer Aniston
Dženifer Anistonfoto: Pinterest

Ana ima duga pravila i ona bi nam vjerojatno preporučila ‘razbijanje’ crnila upečatljivim modnim dodacima u živim bojama.

Sa druge strane, samo je na vama da li želite da prihvatite savjet, ma od koga dolazio.

Bonus video: