Najbolje za vaše oči

Da li ste nekad bili u dilemi čemu dati prednost pri izboru naočara - brendu, estetici ili funkcionalnosti? Možda jednostavno želite promjenu ili osvježenje koje će biti lako uočljivo, ali do koje mjere i u kom pravcu ono treba da ide?

14692 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Optika Jovović
Foto: Optika Jovović

Na ova i slična pitanja odgovore možete pronaći u prodajnim mjestima Optike Jovović ili online na web sajtu kao i na instagram stranici Optika Jovović.

Više od 27 godina tradicije i iskustva garantuju kvalitet ponude i raznovrsnost dostupnih opcija za vaše potrebe. Bez obzira na vaše lične afinitete u našim optikama možete pronaći naočare željenog stila. Iskusno osoblje će vam pomoći da ne pravite kompromis i da pronađete naočare bilo da preferirate klasične modele, visoku modu ili nešto između.

Optika Jovović
foto: Optika Jovović

Široka lepeza dioptrijskih stakala renomiranih proizvođača, svih indeksa prelamanja svijetla, fotosenzitivnih, monofokalnih ili progresivnih, sa raznim vrstama zaštitnih slojeva, obrađenih na najmodernijim automatskim mašinama Essilor i Briot ponudiće pravo rješenje i za osobe sa najkomplikovanijim dioptrijama. U razgovoru sa optičarom ili optometristom možete dobiti relevantne informacije o dostupnim mogućnostima.

Optika Jovović
foto: Optika Jovović

Veliki izbor kolekcija za 2024. godinu sunčanih naočara i dioptrijskih okvira najpoznatijih svjetskih dizajnera olakšaće donošenje prave odluke pri kupovini.

Možete nas pronaći u renoviranim i proširenim objektima na Zabjelu (27. Marta 63) i u Danilovgradu (Baja Sekulića bb), kao i u centru Podgorice (Njegoševa 16).

Sa posebnim zadovoljstvom izdvajamo novu kolekciju Siluet (Sihlouette) sunčanih naočara koja se nalazi u našem prodajnom objektu u Central pointu - Marka Radovića 21, Podgorica.

Optika Jovović
foto: Optika Jovović