Dilan Prašović kao tornado protutnjao ringom Hanovera

Prašović je domaćeg boksera "patosirao" nakon 45 sekundi borbe u prvoj rundi
433 pregleda 0 komentar(a)
Dilan, Foto: Privatni album
Dilan, Foto: Privatni album
Ažurirano: 02.06.2018. 18:35h

Novljanin Dilan Prašović održao je obećanje - njemački bokser Angelo Venjakov pao je nakon 45 sekundi borbe u Hanoveru.

Mladi Prašović odbranio je titulu juniorskog prvaka WBO verziej u kruzer kategoriji, za šta su mu bila potrebna tek četiri razorna udarca.

Venjakova je najprije iznenadio brzim lijevim krošeom, a u kombinaciji sa sjajnim desnim krošeom Njemac se našao na patosu ringa. Oblivljen krvlju, Njemac je ipak odlučio da nastavi nakon brojanja a onda je uslijedio kratki lijevi aperkat Prašovića u kombinaciji sa desnim krošeom nakon koga je svima u kompleksu FK Hanover 96 bilo jasno da izazivač neće više biti u stanju da se bori.

"Hvala svom timu, hvala navijačima koji su došli da me podrže i onima kod kuće", naglasio je Prašović ogrnut crnogorskom zastavom u ringu.

I zaista, kao što su i najavljivali iz štaba našeg mladog boksera, nekoliko stotina naših iseljenika je vijoreći crnogorskim zastavama pozdravila njegov vrhunski nastup.

Bila je to deveta profesionalna pobjeda Prašovića u isto toliko nastupa, a sedma koju je dobio prekidom.

Nakn jučerašnjeg mjerenja Prašović je obećao da će meč završiti nokautom prije isteka treće runde i pokazao je da je njegov optimizam imao pokriće.

"Sjajno sam bio pripremljen, a morao sam da brzo završim meč jer jedva čekam da napokon 13. jula, na Dan državnosti boksujem u svom gradu, Herceg Novom", zaključio je Prašović.

On je titulu junioprskog WBO prvaka Evrope u kruzeru osvojio u aprilu u Splendidu.

Bonus video: