Volcano TEQ u Ulcinju – top 3 ekipe svijeta na tekbol turniru u Crnoj Gori

Kompanija Vezuv Volcano posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim projektima, a posebno smo prepoznati kao društveno odgovorna kompanija koja u kontinuitetu ulaže u sport, najvećim dijelom kroz sponzorstva, ali i kroz naš projekat Volcano Sport Support.

12729 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vezuv Volcano
Foto: Vezuv Volcano

Kroz ovaj projekat smo uspjeli u namjeri da se pod sloganom

„SPORT JE UVIJEK POBJEDNIK – POBJEDNIČKI RASTIMO“ posvetimo mladima i njihovoj što većoj privrženosti sportu i zdravim stilovima života.

Kako u septembru proslavljamo jubilej naše kompanije, i nakon smirivanja situacije sa korona virusom, odlučili smo se da od ove godine nastavimo sa organizacijom našeg Otvorenog prvenstva ljubavi prema sportu, koje će se ovog puta održati 10. septembra na „Dolcinium“ plaži u Ulcinju.

Prvi internacionalni turnir Volcano TEQ, okupiće 12 vrhunskih ekipa, od čega devet najkvalitetnijih timova iz Crne Gore i top 3 ekipe iz svijeta po FITEQ rang listi – reprezentacije Srbije, Mađarske i Francuske.

Nagradni fond turnira je više nego primamljiv – najbolje plasirane ekipe će podijeliti 2.500 eura. Pobjednik turnira će dobiti iznos od 1.500 eura, drugoplasirani 500 eura, dok će polufinalisti i četvrtfinalisti osvojiti po 150 eura odnosno 50 eura.

Osim takmičarskog dijela biće organizovan i revijalni dio, gdje će svi posjetioci imati priliku da se oprobaju u TEQball- u.

Dovoljno je razloga da u subotu 10.septembra dođete na „ Dolcinium“ plažu i uživate u TEQ ball sportu, vještinama i majstorstvu takmičara i lijepom ambijentu.

Čekamo Vas , a sigurni smo da će pobjednik turnira biti – SPORT .