Šampionski vikend u SBbet-u!

Spremi se za nezaboravni vikend.

37249 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Specijalnost najstarije betting kompanije u Crnoj Gori su jedinstvene kampanje, a ovog vikenda čekaju te SBbet specijali koje ne želiš da propustiš!

Svake subote u maju brže stižeš do vrijednih nagrada, jer Loyalty poeni vrijede Duplo, dok su nedjelja i ponedjeljak rezervisani za fanatastičnih 50% Bonusa na Depozit!

SBbet zna da je san svakog ljubitelja fubala odlazak na EURO, zato ove godine imaš priliku da gledaš Finale i Polufinale Evropskog prvenstva iz VIP Lože! Učestvuj u nagradnoj igri na jedan od tri načina:

  1. U promociji učestvuju tiketi odigrani u bilo kojoj SBbet poslovnici sa min. ulogom od 5€, a koji su označeni kao gubitni.
  2. U promociji učestvuju igrači koji ostvare uplatu depozita na svoj Online nalog u SBbet poslovnici (kod operatera) u minimalnoj vrijednosti od 5€.
  3. U promociji učestvuju igrači koji ostvare uplatu depozita na svoj Online nalog putem SBbet terminala u minimalnoj vrijednosti od 5€.

Nagradna igra traje do 14.06.2024. godine, a glavne nagrade su spremne za 10 srećnih dobitnika!

SBbet
foto: SBbet

Osim toga, svakog ponedjeljka do kraja promocije izvlačimo po 5 dobitnika promo paketa! Do sada su završena tri izvlačenja i nagrađeno je 15 igrača, a spisak dobitnika pogledaj Ovdje.

Iznenađenjima tu nije kraj, jer SBbet i Fazi traže casino šampione! Zavrti popularne slotove, budi pobjednik i osvoji dio iz nagradnog fonda od 10.000EUR!

Spinuj bez brige, jer te čeka 30% Cashback svakog dana, na odabrane Amusnet slotove!

Iz SBbet-a podsjećaju da, ukoliko još uvijek nemaš nalog, registruj se i čeka te Bonus 5€ bez depozita odmah!

Kako do bonusa?

  • Registruj se na www.sbbet.me
  • Verifikuj svoj Online nalog.
  • Na svoj free bet račun dobijaš 5€ koje traju 7 dana.
  • Uživaj u igri!

Osim toga, čeka te i Bonus na prvi depozituplati minimum 5€ i dobijaš 100% Bonus na Depozit do 250EUR + 100 Free spinova!

Na Instagram stranici SBbet-a pratite aktuelnosti, učestvujte u nagradnim igrama i osvajajte bonuse i vrijedne nagrade!

SBbet, Tvoj Siguran Fiks od 1997.