Igrači Lestera čitavu sedmicu na odmoru!

S obzirom na to da se ovog vikenda igraju mečevi osmine finala FA kupa, igrači Lestera mogu na odmor, jer tek naredne subote dočekuju Norič u Premijer ligi
1 komentar(a)
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Klaudio Ranijeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.02.2016. 11:29h

Počelo je kao opklada trenera sa igračima, završilo se neuboičajenim gestom - Klaudio Ranijeri je dao čitavu sedmicu odmora igračima Lestera.

Fudbaleri su pred derbije sa Liverpulom, Mančester sitijem i Arsenalom pitali italijanskog stručnjaka da li će im dati sedam dana odmora ako u ta tri meča osvoje devet bodova.

Savladali su Liverpul i Siti, bili na putu ka pobjedi i na „Emirejtsu“, ali ih je crveni karton Danija Simpsona skupo koštao.

I pored toga, Ranijeri je odlučio da časti svoje izabranike.

„Osvojili smo samo šest bodova, ali sam onda pomislio da bih bio zadovoljan po bodom protiv Sitija i Arsenala, a mi smo osvojili tri. Otišao sam u svlačionicu i rekao momcima: 'Okej, ovo je isto kao da ste pobijedili. Vidimo se narednog ponedjeljka'. Zaslužili su, igrali su fantastično protiv Arsenala“, rekao je Ranijeri.

Italijanski strateg je rekao da ga ne zanima gdje će njegovi igrači provesti ferije.

„Ne znam gdje će otići. Možda u Dubai? Neka idu gdje hoće. Ja ću provesti dan u Londonu, a onda idem u Rim“, zaključio je Ranijeri.

Lester je 12 kola prije kraja lider Premijer lige, sa dva boda više od Totenhema i Arsenala. Mogao je da ima i bolji saldo, ali je Dani Velbek u 95. minutu prekinuo seriju od sedam mečeva „lisica“ bez poraza u ligi.

S obzirom na to da se ovog vikenda igraju mečevi osmine finala FA kupa, igrači Lestera mogu na odmor, jer tek naredne subote dočekuju Norič u Premijer ligi.

Bonus video: