Martines: Lukaku je bolji od Vardija

„Romelu je, sa potencijalom koji ima, savšen igrač za Everton. Ima samo 22 godine i ne može da se poredi sa bilo kojim napadačem u Premijer ligi, pa ni Vardijem”, rekao je Martines, a prenosi „Skajsport”
1 komentar(a)
Romelu Lukaku, Foto: Reuters
Romelu Lukaku, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.11.2015. 11:01h

Menadžer Evertona Roberto Martines rekao je da je Romelu Lukaku kvalitetniji napadač od Džejmija Vardija, uprkos rekordu koji je oborio fudbaler Lestera.

Vardi se minulog vikenda protiv Mančester junajteda upisao u strelce na 11. uzastopnoj utakmici i tako srušio rekord Ruda van Nistelroja, ali prema mišljenju španskog stručnjaka Lukaku je trenutno najbolji napadač Premijer lige.

„Romelu je, sa potencijalom koji ima, savšen igrač za Everton. On je napadač koji može sve da uradi - igra leđima, na snagu, a pored toga pokretljiv je i dobar realizator. Dolazak Lukakua je dobra investicija, ima samo 22 godine i ne može da se poredi sa bilo kojim napadačem u Premijer ligi, pa ni Vardijem”, rekao je Martines, a prenosi „Skajsport”.

Lukaku je ove sezone drugi strijelac engelskog prvenstva sa 10 golova, četiri manje od Vardija.

Belgijanac je 2014. godine prešao iz Čelsija u Everton za 30 miliona eura. Ponikao je u Anderlehtu, odakle je 2011. za 12 miliona eura stigao na „Stamford bridž”, a bio je pozajmljen Vest Bromič Albionu.

Bonus video: