Ludačka hrabrost: Levandovski odlučio da igra protiv Barselone!

„Spreman sam za sljedeći izazov”, objavio je Levandovski na Tviteru, uz fotografiju maske koju će nositi u srijedu veče
3 komentar(a)
Robert Levandovski, Foto: Reuters
Robert Levandovski, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.05.2015. 13:16h

Glad za trofejima i želja da osvoji Ligu šampiona, koja mu je izmakla u dresu Borusije, natjerala je Roberta Levandovskog na ludački hrabar potez - napadač Bajerna je riješio da trenira na sopstvenu odgovornost samo pet dana poslije operacije nosa, kako bi bio spreman za duel sa Barselonom!

Poljak je slomio nos i gornju vilicu u sudaru sa nekadašnjim saigračem Mičelom Langerakom u polufinalu Kupa Njemačke, a danas se pojavio na treningu Bavaraca noseći zaštitnu masku preko.

„Spreman sam za sljedeći izazov”, objavio je Levandovski na Tviteru, uz fotografiju maske koju će nositi u srijedu veče.

Ali, ne odlučuje samo on...

„Ukoliko mu doktori dozvole da igra, onda je sve na Robertu. Levandovski mora sam da procijeni može li da izdrži toliki napor. Ukoliko je sve u redu, ima šanse da zaigra”, poručio je sportski direktor Bajerna, Matijas Zamer.

Pep Gvardiola ne može da računa na Arjena Robena, za koga je sezona završena zbog povrede lista, a u srijedu neće igrati ni Frank Riberi.

„Riberi je već sedam sedmica van trenažnog procesa zbog povrede članka. Još nije počeo ni da trči, kako onda može da bude spreman za srijedu”, upitao se Zamer.

Bonus video: