Gatuzo pred Betis: Nisam igrao na remi protiv Intera

"Ostaje gorčina od poraza u milanskom derbiju, ali moramo da nastavimo podignute glave. Ponavljam da nisam spremao tim za remi u tom meču, jako mi se dopadao sastav", rekao je trener Đenaro Gatuzo
1 komentar(a)
suso gatuzo, Foto: Reuters
suso gatuzo, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.10.2018. 16:50h

Milan nakon bolnog poraza u gradskom derbiju dočekuje Betis u 3. kolu Lige Evrope.

"Rosoneri" su slavili u prva dva meča u grupi, pa bi ako savladaju Špance napravili veliki korak ka plasmanu u 1/16 finala.

"Ostaje gorčina od poraza u milanskom derbiju, ali moramo da nastavimo podignute glave. Ponavljam da nisam spremao tim za remi u tom meču, jako mi se dopadao sastav", rekao je trener Đenaro Gatuzo.

Golman Đanluđi Donaruma je kiksao kod jedinog gola koji je postigao Mauro Ikardi u 92. minutu.

"Nisam saglasan sa tim da Donaruma bude na klupi. Prije derbija ste rekli da je on golman koji napreduje i daje više stabilnosti ove godine", branio je Gatuzo čuvara mreže od novinara.

"Donaruma je sada mirniji nego inače, prekjuče mu je umrla baba od 81 godine i moram da pronađem način da popričam sa njim. Sada se mora fokusirati na fudbal i ne misliti ni o čemu drugom. Svi koji se bave fudbalom znaju da postoje greške".

Osvrnuo se na utakmicu sa Betisom.

"Biće jako nezgodna utakmica, oni najspremniji će izaći na teren. Betis je tehnički dobro potkovan, dosta trči", istakao je Gatuzo.

Bonus video: