Inijesta: Ponekad imam osjećaj da Ćavi i ja ne možemo da igramo zajedno

“Ponekad imam osjećaj da Ćavi i ja ne možemo da igramo zajedno. Ali, uvijek je privilegija biti sa njim na terenu, jer ne samo da meni čini posao lakšim, već je i igra bolja kada je on na terenu”, naglasio je Inijesta.
73 pregleda 0 komentar(a)
Andres Inijesta i Ćavi Ernandes, Foto: Www.google.com
Andres Inijesta i Ćavi Ernandes, Foto: Www.google.com
Ažurirano: 09.03.2015. 15:45h

Vezista Barselone Andres Inijesta je priznao ono što pojedini stručnjaci već duže komentarišu - da Ćavi Ernandes i on više ne mogu da igraju zajedno.

Iako Luis Enrike često daje šansu tandemu koji je od sezone 2002/2003. blistao, mlađi od dvojice majstora smatra da je njihovo vrijeme prošlo.

“Ponekad imam osjećaj da Ćavi i ja ne možemo da igramo zajedno. Ali, uvijek je privilegija biti sa njim na terenu, jer ne samo da meni čini posao lakšim, već je i igra bolja kada je on na terenu”.

“Ponekad, kao sa svim igračima, stvari ne idu baš najbolje. On i ja, ipak, već dugo igramo zajedno i odnosi su nam uvijek bili veoma dobri”, naglasio je Inijesta.

Barselona je u nedjelju iskoristila kiks Real Madrida u Bilbaou i za bod preuzela 1. mjesto u Primeri. Mađioničar iz Albasetea se nada da će razlika biti veća nakon “el klasika”, koji se igra 22. marta na “Kamp nouu”.

“Važniji od činjenica da smo na 1. mjestu je osjećaj nakon utakmice. Igrali smo dobro, osjećamo se odlično i trebalo bi tako da nastavimo. Nije puno ostalo do kraja sezone, ali je pred nama najkomlikovaniji dio. Imamo dvije utakmice prije duela sa Realom o kojima razmišljamo, ali se nadam da ćemo nakon derbija zadržati ili povećati razliku”, zaključio je Inijesta.

Bonus video: