Kin: Murinjo treba da se stidi!

54 pregleda 0 komentar(a)
Pol Lambert i Roj Kin, Foto: Beta/AP
Pol Lambert i Roj Kin, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.10.2014. 17:29h

Iako se incident dogodio 27. septembra, Roj Kin, bivša legenda Mančester junajteda, danas pomoćni trener Aston Vile, progovorio je juče od onome što se dogodilo u završnici meča Čelzi - Aston Vila.

"Plavci" su vodili 3:0, i nekoliko minuta prije kraja, kada je već bio poznat pobjednik, trener Čelzija Žoze Murinjo je prišao klupi Aston Vile da pruži ruku trener Polu Lambertu i njegovom pomoćniku Kinu.

Pošto sudija još nije bio označio kraj meča, gest Murinja je doživljen kao uvreda i omalovažavanje Aston Vile. Zbog toga mu iz stručnog štaba Aston Vile nisu pružili ruku...

"Utakmica još nije bila gotova, i takav potez ne bih napravio ni u nedjelju ujutro, na nekoj amaterskoj utakmici, jer bih zbog toga dobio batine", rekao je Kin i ljutito nastavio:

"To je sramotno ponašanje Murinja. Vidio sam da to radi i sa drugim trenerima.Sramota!", dodao je Kin.

Ponašanje Murinja osudio je i Keni Dagliš, bivši trener Liverpula i Seltika.

"Ni ja mu ne bih pružio ruku u toj situaciji. Murinjo je jedan od najbolih trenera na svijetu, i kad je već u takvoj poziciji, mogao bi da izbjegne takve stvari. Treba bi da se sjeti stare izreke, da treba da bude dobar prema osobama kada mu ide dobro, jer bi mu te osobe mogle trebati kada mu stvari budu išle loše", rekao je Dagliš.

Bonus video: