Lovćen uselio u nove prostorije pred sjutrašnji početak priprema

Sjutrašnju prozivku obaviće trener Mojaš Radonjić, koji će imati tri sedmice da spremi ekipu za prvi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (3. jul)
3 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2014. 14:49h

Fudbaleri Lovćena uselili su u nove prostorije uoči sjutrašnjeg početka priprema za izazove koji očekuju cetinjski klub u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kako se navodi na sajtu Lovćena, usljed gradnje nove saobraćajnice na ulazu u grad, stare svlačionice su srušene, a paralelno sa tim tekla je rekonstrukcija objekta u kojem se od ovih dana nalazi novi dom najstarijeg crnogorskog sportskog kolektiva.

"Zahvaljujući rekonstrukciji Lovćen će od sada raditi u komfornijim, uslovnijim i moderno opremljenim prostorijama, a protivnici našeg kluba, sudije i službena lica, tokom boravka na Cetinju, imaće neuporedivo bolje uslove", navodi se na sajtu.

"Tokom rekonstrukcije, napravljene su moderne svlačionice za domaći i gostujući tim, kao i za sudije, zatim prostorije za rad FK Lovćen i FK „Cetinje, ekonomat, prostorije za protokol i fizioterapiju i klupska ostava".

Fudbalski klub Lovćen zahvalio se Prijestonici Cetinje, kompanijama „Hidrokop“ i „Bombeton“, gradskim preduzećima „Vodovod i kanalizacija“ i „Sportski centar“, koji su zajedničkim radom doprinijeli da rekonstrukcija bude realizovana na kvalitetan način u blagovremenom vremenskom okviru.

Sjutrašnju prozivku obaviće trener Mojaš Radonjić, koji će imati tri sedmice da spremi ekipu za prvi meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (3. jul).

Cetinjani će, prije toga, 23. juna na žrijebu u Nionu, saznati ime protivnika.

Bonus video: