Rakojević ostaje na klupi Mladosti

Rakojević je u subotu nakon pobjede nad Rudarom (2:1) ušao u verbalnu raspravu sa Šipčićem nakon što mu je sportski direktor zamjerio na nekim detaljima vezanim za vođenje utakmice
104 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 20.08.2013. 15:11h

Nikola Peco Rakojević nastaviće tamo gdje je stao u subotu 17. avgusta, kada je zbog žučne rasprave sa sportskim direktorom Veselinom Šipčićem prijetio da će napustiti kormilo Mladosti, samo 20 dana nakon najboljih rezultata u istoriji kluba.

Poslije dva dana odmora i današnjeg sastanka sa Upravom kluba, Rakojević je odlučio da ipak nastavi započeti posao na Starom aerodromu, uz jasan uslov da mu se niko ne miješa u vođenje tima.

"Svi problemi su prevaziđeni, idemo dalje", kazao je sektretar Mladosti Miodrag Vukićević.

Rakojević je u subotu nakon pobjede nad Rudarom (2:1) ušao u verbalnu raspravu sa Šipčićem nakon što mu je sportski direktor zamjerio na nekim detaljima vezanim za vođenje utakmice.

Bijesan zbog miješanja u posao, Rakojević je okupio fudbalere na cenrtu i saopštio im da odlazi, što igračima nije dopalo, već su pojurili za njim moleći ga da ostane.

"Sve što želim jeste da svako radi svoj dio posla. Niko mi se nije miješao u vođenje tima, tako je bilo do sada, tako će biti i od sada", rekao je Rakojević u subotu veče.

Mladost, koja je bila evropski hit ljeta, nastavlja takmičenje u crnogorskom šampionatu sa starim trenerom, utakmicom protiv Zete na Trešnjici u subotu.

Galerija

Bonus video: