Nejmar: Ne vrijedim 57 miliouna eura

"Ne vrijedim toliko", rekao je uz osmjeh Nejmar, koji je u ponedjeljak pred 56 hiljada navijača predstavljen na Nou Kampu
1 komentar(a)
nejmar, Foto: Beta/AP
nejmar, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.06.2013. 13:25h

Potpredsjednik Barselone Žozep Bartomeu objavio je u ponedjeljak da je cijena za transfer brazilskog Nejmara iz Santosa u njegov klub na kraju iznosila 57 miliona eura...

"Ne vrijedim toliko", rekao je uz osmjeh Nejmar, koji je u ponedjeljak pred 56 hiljada navijača predstavljen na Nou Kampu.

"Nikad se nisam zamarao time da budem najbolji igrač svijeta. Najbolji igrač je ovdje u Barseloni već godinama, a to je Lionel Mesi. Ja sam imao sreću da sam dobio priliku da učim od najboljih i na taj način nastavim svoj razvoj", rekao je između ostalog Brazilac, koji za sada još nije izabrao broj na dresu, s obzirom da su njegovi omiljeni (7 i 11) zauzeti.

"Ne zamaram se brojem. Iskreno svejedno mi je".

Brazilac će se, nakon što je i službeno završio svoj transfer u Barselonu, priključiti reprezentaciji pred kojom je nastup na Kupu konfederacija od 15. do 30. juna. Nakon toga će se vratiti u Kataloniju gdje će započeti s pripremama u novom klubu.

Bonus video: