Leskot: Runi će zablistati ako ga budu napadali

„Ne vjerujem da će ga išta poremetiti. Vejn je rođeni pobjednik i dobro je imati ga pored sebe i u klubu i u reprezentaciji”, poručio je Kleverli
9 komentar(a)
Vejn Runi, Foto: REUTERS
Vejn Runi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.03.2013. 11:24h

Vejn Runi je prije dvije godine u Podgorici dobio crveni karton zbog divljačkog udaranja Miodraga Džudovića, a Englezi su ubijeđeni da se takav gest ne može ponoviti.

Šta više, Džolion Leskot i Tom Kleverli su ubijeđeni da bi neprijateljski doček sa tribina mogao samo da motiviše asa Mančester junajteda da odigra najbolje što može.

„Uvrede mogu samo da poboljšaju njegovu igru. Mogu da pokušaju da iskoriste njegov temperament, ali Vejn je sazrio”.

„Sada je stariji i iskusniji i ubijeđen sam da će biti dovoljno veliki profesionalac da se izbori sa pritiskom”.

„Od njega se mnogo očekuje, ali on neće dozvoliti da ga to sputa. Biće fokusiran na to da donese rezultat timu”, naglasio je Leskot.

I Vazin saigrač iz Junajteda, Kleverli, ubijeđen je da će sjajni napadač biti na očekivanom nivou.

„Ne vjerujem da će ga išta poremetiti. Vejn je rođeni pobjednik i dobro je imati ga pored sebe i u klubu i u reprezentaciji”, poručio je Kleverli.

Umjesto da gleda „Mona Lizu”, moraće da čuva Vučinića i Jovetića

Leskot je engleskim medijima otkrio da je umalo otišao u Pariz, a ne u Podgoricu.

„Nisam igrao u klubu u posljednje vrijeme i nisam očekivao poziv. Zbog toga sam rezervisao put u Pariz, jer sam sa suprugom htio da vidim Ajfelov toranj i 'Mona Lizu'. Onda je stigao poziv Hodžsona i svi planovi su se promijenili”, priznao je bivši igrač Evertona, koji će činiti štoperski par sa Krisom Smolingom.

Bonus video: