Dinamo: Mamić nije priveden, nego je pozvan na razgovor

Mamić je ranije danas optužio ministra sporta u vladi Hrvatske Željka Jovanovića da „mrzi sve što je hrvatsko” i dodao da ne može Srbin da vodi najvažniji resor u toj zemlji
1 komentar(a)
Mamić, Foto: Savo Prelević
Mamić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.03.2013. 20:18h

Hrvatski prvak Dinamo iz Zagreba saopštio je da izvršni predsjednik tog kluba Zdravko Mamić nije priveden, već da je na informativnom razgovoru u zagrebačkoj policiji.

Dinamo navodi da ne može da komentariše događanja u vezi „slučaja Mamić”, jer „nema informacija”.

“Dinamo službeno potvrđuje da je Mamić na informativnom razgovoru u policiji, dakle da nije priveden. Više ne možemo da komentarišemo, jer nemamo informacija. Pri tome, da bismo iznijeli klupski stav o tome šta se sve događalo i izjavama Zdravka Mamića, morao bi da se sastane Izvršni odbor, koji to ne može. Prije svega zato što nema informacija o svemu da bi mogao da ih komentariše, a ni fizički u ovom trenutku ne može da se sastane, što je manji problem”, saopštio je Dinamo, a prenosi “Večernji list”.

Mamić je ranije danas optužio ministra sporta u vladi Hrvatske Željka Jovanovića da „mrzi sve što je hrvatsko” i dodao da ne može Srbin da vodi najvažniji resor u toj zemlji.

Ovaj istup izvršnog predsjednika Dinama osudili su hrvatski predsjednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović, kao i brojni državni i sportski zvaničnici.

Bonus video: