Štimac i Adžić u ponedjeljak za katedrom

Drugi semestar Uefinog programa za crnogorske trenere, među kojima je i selektor A reprezentacije Branko Brnović, počeće u ponedjeljak u hotelu “Palma” u Tivtu.
2 komentar(a)
Ažurirano: 19.01.2013. 07:58h

Selektor fudbalske reprezentacija Hrvatske Igor Štimac i ženske rukometne reprezentacije Dagan Adžić biće, između ostalih, predavači na trenerskom seminaru za PRO licencu koju organizuje Fudbalski savez Crne Gore.

Drugi semestar Uefinog programa za crnogorske trenere, među kojima je i selektor A reprezentacije Branko Brnović, počeće u ponedjeljak u hotelu “Palma” u Tivtu.

"U ovom semestru akcenat će biti stavljen na oblike rada i treniranja sa profesionalnim igračima, i to kroz teorijske pripreme treninga, skauting, analize, rješavanje fudbalskih problema i praktično izvođenje koje ćemo raditi sa seniorskim timovima Grblja, Bokelja, Rudara i Petrovca", rekao je direktor Škole za trenere Dr Niko Raičković.

Osim Brnovića, semestar za najveće zvanje u trenerskom poslu pohađaju i selektor mlade reprezentacije Dušan Vlaisavljević, selektor kadeta Boris Ljutica, trener golmana A tima Dragoje Leković, trener Budućnosti Radislav Dragićević, selektor ženske reprezentacije Zoran Mijović, kao i Nenad Vukčević, Obren Sarić, Vladan Tomić, Slavoljub Bubanja, Milorad Malovrazić, Dragan Kažić, Vesko Stešević, Nebojša Jovović, Marko Marković, Siniša Jelić, Rade Vešović i Ivan Brnović.

Predavanja u školi za trenere vodiće članovi stručnog vijeća ŠZT Niko Raičković, Nikola Rakojević, Dragutin Spasojević i Predrag Maraš, a od domaćih predavača govoriće i dr Kemal Idrizović, profesor Radoje Novović i proslavljeni golman Vasilije-Ćiko Radović.

Osim Štimca, gosti-predavači biće Rud Dokter, holandski trener i Uefa instruktor, Milan Pavlović, trener mlađih kategorija Olimpijakosa, Fredi Fiorentini, direktor splitskog Hajduka i potpredsjednik Udruženja fudbalskih trenera Evrope. Dragan Adžić biće gost-predavač na panel diskusiji.

Galerija

Bonus video: