Đorđević: Svim snagama na Liverpul

"Bio je to relaksirajući odmor, pa ću svjež i sa puno elana krtenuti da ispunjavam klupske obaveze", kazao je 18-godišnji napadač Zenita i “hrabrih sokola”, Đorđević.
0 komentar(a)
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Luka Đorđević, Foto: Fc-zenit.ru
Ažurirano: 12.01.2013. 12:37h

Za fudbalere ruskog prvaka, Zenita, zimska pauza je završena i izabranici Lućana Spaletija će pripreme za proljećnja iskušenja odraditi u Dubaiju.

O planovima je za radio Zenit govorio crnogorski napadač, Luka Đorđević.

"Odmor nam je puno značio jer smo imali dovoljno vremena da predahnemo i odmorimo se pred velike planove u proljećnom dijelu. Ja sam odmor proveo kući, u Crnoj Gori, zajedno sa porodicom i drugovima. Bio je to relaksirajući odmor, pa ću svjež i sa puno elana krtenuti da ispunjavam klupske obaveze. Smatram da su svi moji saigrači odmor iskoristili na pravi način i da će sada svim silama raditi da se što bolje pripremimo za velike proljećnje izazove", kazao je 18-godišnji napadač Zenita i “hrabrih sokola”, Đorđević.

Prvu utakmicu u nastavku sezone Zenit igra 21. februara na kultnom “Enfild roudu”.

"Mi sada prolazimo kroz medicinske preglede i odmah potom putujemo za Dubai, gdje ćemo odraditi prvi dio priprema. Šampionat u ruskoj Premijer ligi počinje 9. marta, ali mi samo razmišljamo o Liverpulu u šesnaestini finala Lige Evrope. Siguran sam da ćemo se na pravi način spremiti za velikog rivala", zaključio je Đorđević.

Bonus video: