Gvardiola i Suarez u paketu stižu u Čelzi?

Roman Abramovič spreman da Liverpulu plati 50 miliona funti za reprezentativca Urugvaja. Poslije Božića definitivan dogovor sa Špancem
5 komentar(a)
Ažurirano: 18.11.2012. 14:32h

Čelzi želi da dovede Luisa Suareza iz Liverpula, a sve na insistiranje Pepa Gvardiole, koji će u januaru preuzeti aktuelnog prvaka Evrope, pišu engleski mediji.

Pere Gvardiola, brat bivšeg stratega Barselone, je menadžer reprezentativca Urugvaja i prelazak na “Stemford bridž” je sve izvjesniji.

Upravo na dolasku najboljeg igrača "redsa" insistira španski stručnjak.

Roman Abramovič, gazda Čelzija, želi Gvardiolu na klupi, a on bi krajem decembra, tačnije poslije Božića trebalo da se sretne sa njegovim savjetnicima, kako bi definisali uslove saradnje.

Čelzi će prodati Fernanda Toresa, spominje se povratak u Atletiko Madrid, a Abramovič je spreman da Liverpulu plati traženih 50 miliona funti kako bi ispunio prvi uslov za dolazak Gvardiole.

Prema nekim informacijama i Žoze Murinjo, koji je u dobrim odnosima sa Abramovičem, je zainteresovan da ponovo vodi Čelzi, pošto mu je kćerka Tita upisana na koledž u Londonu.

Pritisak u Realu je sve veći. Čelnici kluba traže od Portugalca ili da odbrani titulu u Španiji ili da osvoji Ligu šampona. U suprotnom, uslijediće otkaz.

Međutim, navijači “plavaca” su više za Gvardiolu.

Dolazak trofejnog trenera Barselone ubrzao je i poraz Čelzija u subotnjem duelu sa Vest Bromvič Albionom (2:1).

Italijan broji posljednje dane na klupi, pošto će od januara aktuelnog šampiona Evrope predvoditi novi menadžer.

Galerija

Bonus video: