Mladost želi da prekine seriju Grblja

Grbljani su u pozitivnoj seriji - ekipa Aleksandra Nedovića neporažena je na posljednjih šest mečeva u prvenstvu (dvije pobjede i četiri remija).
0 komentar(a)
Mladost-Sutjeska, Foto: Vesko Belojević
Mladost-Sutjeska, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.10.2012. 09:55h

Nevjerovatan preokret u prošlom kolu protiv Lovćena na Cetinju, kada su od 0:2 došli do 3:2, dao je fudbalerima Mladosti pozitivan impuls da nastave u istom ritmu danas protiv Grblja, koji je neporažen šest mečeva zaredom.

"Mnogo je teško preokrenuti nakon dva gola zaostatka na poluvremenu, ta utakmica nas je uvjerila da imamo snagu, kvalitet i atmosferu. Neće biti lako protiv Grblja, koji igra veoma tvrdo, a ja prije utakmica ne volim da obećavam da ćemo pobijediti, odigrati neriješeno i tako dalje. Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe, ako budemo pravi i svi kao jedan možemo da dobijemo meč, u suprotnom biće teže. Igramo kući i ne bojimo se nikoga", kaže Ermin Seratlić, krilni napadač Mladosti.

Grbljani su u pozitivnoj seriji - ekipa Aleksandra Nedovića neporažena je na posljednjih šest mečeva u prvenstvu (dvije pobjede i četiri remija). Tim iz Radanovića želi da nastavi uspješan trend...

"Malo smo zakazali mi iz napada, ali odbrana je dobra, poraženi smo samo od Rudara i Budućnosti. Respektujemo Mladost koja igra lijep fudbal, želimo da se nadigravamo sa njima. Očekujem povoljan rezultat, nadam se da ćemo biti efikasniji u špicu", kazao je Nemanja Nikolić, napadač Grblja.

Mladost - Grbalj

Podgorica - Stadion Mladosti. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica), Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 14.30 časova.

Mladost (4-4-2): Čučković - Božović, Radulović, Šofranac, Živković - Mandić, Sanković, Seratlić, Šćepanović - Eber, Rotković.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Magud, Radusinović, Carević, I. Bogdanović - Ragipović, Milojko - Matić, Merdović, Đalac - N. Nikolić.

Bonus video: