Bivši poslovni partner ujeo Vijerija za nos!

Njegov bivši poslovni partner, bez najave i poznatih razloga, tokom vrijeme večere sa prijateljima, ujeo je za nos Vijerija, nanijevši mu popriličnu povredu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.08.2011. 15:44h

U bogatoj karijeri, tokom koje je, između ostalog, nosio dres Juventusa, Atletiko Madrida, Lacija, Intera, Milana, mnogo puta je za vrijeme meča doživio teške i nesportske faulove, povlačenja za dres, udaranja i druge grubosti – neočekivanu neprijatnost koju je KristijanVijeri, penzionisani italijanski napadač, doživio na odmoru u španskom ljetovalištu Formentera međutim, dugo će pamtiti.

Tokom večere u jednom restoranu, naime, bez najave i poznatih razloga, njegov bivši poslovni partner ujeo je Vijerija za nos, nanijevši mu popriličnu povredu...

Odmah je podnijeta kaznena prijava protiv napadača sudu na Ibici, gdje je, kako je kazao njegov advokat Danilo Bonđorno, Vijeri objasnio sudiji da nije imao nikakvih problema u prošlosti sa bivši poslovnim partnerom koji ga je ujeo za nos, da je sve neobjašivo i da nije očekivao da će to dogoditi.

Prilikom susreta u restoranu, ispričao je sudiji poznati bivši napadač, Vijeri je pomislio da je bivši poslovni partner došao samo da ga pozdravi i zagrli. Umjesto srdačnih pozdrava, međutim, bivši partner da je nasilno ujeo za nos.

Povreda je bila takva prirode da je Vijeri morao odmah u hitnu pomoć.

Odluka suda u Ibici očekuje se u toku dana...

Bonus video: