Baćo Nikolić se vratio u Sutjesku

"Zadovoljan sam što sam se vratio u Sutjesku, ne treba napominjati da je to moja prva fudbalska ljubav", rekao je Nikolić
106 pregleda 0 komentar(a)
nikolić, Foto: Savo Prelević
nikolić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.07.2011. 16:20h

Kraj Bistrice polako konsoliduju redove - nakon što je kormilo preuzeo Dragan Lacmanović, stiglo je i prvo pojačanje u igračkom kadru. Boje Sutjeske u narednoj sezoni braniće nekadašnji prvotimac nikšićkog prvoligaša Baćo Nikolić, koji će kao pozajmljen igrač moldavskog Šerifa narednu sezonu provesti u svom gradu.

"Zadovoljan sam što sam se vratio u Sutjesku. Ne treba napominjati da je to moja prva fudbalska ljubav. Nadam se da ću opravdati očekivanja i da ćemo do početka prvenstva uspjeti da stvorimo ekipu koja će ser boriti za vrh prvoligaškog karavana. Istina je da smo kasno počeli sa pripremama, ali uz dobar rad, uvjeren sam da propušteno možemo nadoknaditi. Ja sam optimista kada je budućnost kluba u pitanju. Mislim da Sutjeska ne zaslužuje status kakav je imala predhodne dvije godine. U ovom trenutku svi smo na istom zadatku, a kako ćemo isti završiti, najbolji odgovor će dati rešultati" kazao je Nikolić.

Sutjeska će u toku današnjeg dana ili najkasnije sjutra preseliti se u Novi Sad, gdje će u sportskom centru Veternik pokušati da iskristališu tim pred kojim će biti sezona puna izazova.

Do početka šampionata, redove nikšićkog prvoligaša popuniće, kako sada stvari stoje, najmanje četiri nova imena. A koja ostaje da se vidi.

Bonus video: