"Metalurzi" pucaju na elitu

Sa novim predsjednikom i trenerom, te nekoliko dobrih pojačanja, Čelik će biti glavni konkurent za ulazak u Prvu ligu
72 pregleda 0 komentar(a)
celik, Foto: Arhiva "Vijesti"
celik, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.07.2011. 19:32h

Kako sada stvari stoje riješeno je pitanje finansiranja Čelika u predstojećoj sezoni - upravljanje klubom povjereno je nikšićkom biznismenu Ranku Raduloviću.

Pod njegovim vođstvom Čelik će pokušati da se domogne prvoligaškog društva, a u vezi sa tim stigla su i pojačanja, kako u igračkom tako i u stručnom štabu.Naime, „metalurge“ će u narednoj sezoni predvoditi sada već bivši trener Sutjeske Dragan Mijanović, kao i nekadašnji igrač istog kluba Darko Krstevski.

- Moje ambicije su da sa Čelikom osvojim prvo mjesto u drugoligaškom takmičenju i da već od naredne sezone budemo prvoligaši.Imaćemo dobre uslove za rad, a nadam se da ćemo do starta šampionata ekipu skockati na pravi način. Konkurencja će biti žestoka, a samo najbolji mogu obezbijediti mjesto u timu. Planirali smo da desetak dana radimo na Zlatiboru, a glazuru ćemo sprovesti na našem terenu. Doveli smo nekoliko pojačanja sa strane, kao i tri mlada igrača iz Sutjeske. Sigurno da smo ranije trebali da počnemo sa pripremama. Međutim, mislim da ima vremena da sve nadoknadimo – kazao je novi predsjednik Čelika Ranko Radulović.

Kada su u pitanju pojačanja, nova imena su: Vule Vujačić (Mornar), Zijad Adrović (Lovćen), Zoran Banović (Budućnost),Veselin Bojić (Rudar ), Bojan Drinčić (Sutjeska), Mensur Duraku (nekadašnji igrač Sutjeske), Fisnik Papući (Besa), kao i mladi igrači sa Bistrice Zorić, Bakrač i Vučinić.

Bonus video: