Zeta pobjedom završila neuspješno proljeće

Zeta se pobjedom oprostila od svojih navijača, ali i zaključila jednu od najgorih polusezona u nezavisnoj Crnoj Gori.
0 komentar(a)
Zecani, Foto: Boris Pejović
Zecani, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.05.2011. 08:43h

Zeta se pobjedom oprostila od svojih navijača, ali i zaključila jednu od najgorih polusezona u nezavisnoj Crnoj Gori.

"Žao mi je što Korać nije uspio da postigne gol i domogne se titule najboljeg strijelca lige. Drago mi je, s druge strane, što su šansu da debituju dobili naši kadeti, Batrović i Kalačević. Oni su budućnost crnogorskog fudbala", kazao je trener Zete Dejan Vukićević.

U opuštenom meču, bez rezultatskog značaja, odluka je pala u prvom poluvremenu - Ćetković je u 24. minutu postigao prvi gol u dresu Zete, a Peličić u 45. sjajnim udarcem povećao na 2:0. Igrači Lovćena su u 79. minutu preko rezerviste Vujovića ublažili poraz.

"Rezultat je bio nebitan, drago mi je što je publika vidjela dopadljivu igru sa puno šansi", rekao je trener Lovćena Marko Marković.

Zeta - Lovćen 2:1

Golubovci - Stadion Trešnjica. Gledalaca: 150. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Neđeljko Grubović (Bijelo Polje) i Blažo Bogdanović (Nikšić). Strijelci: Ćetković u 24. i Peličić u 45. minutu za Zetu, S.Vujović u 79. minutu za Lovćen. Žuti kartoni: Petrović, Krkotić, Korać (Zeta).

Zeta: Ivanović 7, M. M.Radulović 6, M.B.Radulović 6,5, Petrović 6,5, Novović 6, Burzanović 7 (Kalačević), Krkotić 6,5, Peličić 7, Lađić 6,5 (Došljak), Ćetković 7 (Batrović 6,5), Korać 6,5.

Lovćen: Radulović 6, N. Vujović 6, Mirković 6, Stanojević 6, Adrović 6, Bogdanović 6, Radović 6 (Aleksić 6), Perović 6 (S.Vujović 6,5), Pejaković 6,5, Ajković 6,5, Radunović 6.

Bonus video: