Van Nistelroj na meti Blekburna

Rud je u ovom trenutku u pregovorima sa nekoliko klubova iz Španije, ali vjerujem da ima šanse da ga dovedemo. Mi smo zainteresovani da dovedemo napadača i dva krilna igrača - rekao je Kin za “Dejli Miror”
52 pregleda 0 komentar(a)
Rud Van Nistelroj, Foto: REUTERS
Rud Van Nistelroj, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.05.2011. 08:17h

Vlasnik Blekburna Stiv Kin potvrdio je interesovanje za holandskog napadača, člana Hamburga Ruda Van Nistelroja.

Međutim, problem za Roverse je što još nekoliko klubova, prije svega iz Španije žele igrača koji se proslavio u Mančester junajtedu i Real Madridu.

- Rud je u ovom trenutku u pregovorima sa nekoliko klubova iz Španije, ali vjerujem da ima šanse da ga dovedemo. Mi smo zainteresovani da dovedemo napadača i dva krilna igrača - rekao je Kin za “Dejli Miror”.

Van Nistelroj je karijeru počeo u Den Bošu 1993. godine, a potom je igroa za Herenven, PSV Ajndhoven, Mančester junajted i Real, a od 2010. je u Hamburgu.

Blekburn želi da produži saradnju sa mladim Kanađaninom Dejvidom Vejnom Hoiletom, koji je bio na pozajmicama u Paderbornu i Sent Pauliju.

- Narednih dana vidjeću se sa Dejvidovim ocem, jer on želi da ostane, dobro igra i uživa u fudbalu. Može da postane jedan vrhunski igrač, jedan od najboljih u Premijer ligi – objasnio je Kin.

Bonus video: