Đuzepe Rosi u Barseloni?

Katalonci će navodno ponuditi 35 miliona eura, a postoji mogućnost da ponuda bude manja za 15 miliona uz selidbu Bojana Krkića na "El Madrigal"
0 komentar(a)
Đuzepe Rosi, Foto: REUTERS
Đuzepe Rosi, Foto: REUTERS
Ažurirano: 22.05.2011. 09:17h

Italijan Đuzepe Rosi mogao bi karijeru nastaviti u redovima Barselone, a nešto više po tom pitanju biće poznato do kraja naredne nedelje.

- Nisam razgovarao sa mojim agnetom, učiniću to sljedeće nedelje. Sada sam fokusiran na meč sa Osasunom - rekao je Rosi.

Napadač Viljareale je posljednjih nekoliko nedjelja povezivan sa Barselonom, koja će navodno ponuditi 35 miliona eura.

Postoji mogućnost da ponuda bude 20 miliona, ali i da uključi prelazak Bojana Krkića u redove "žute podmornice". Takođe, i Inter se spominje kao klub koji se interesuje za 24-godišnjeg napadača.

- Sigurno da je neštro posebno kada čujete da ljudi, kao što je Morati govore lijepo o vama ili kada se barselona ili drugi evropski klubovi interesuju za vas - kaže Rosi.

Igrač koji je u Viljareal stigao 2007. godine ne isključuje mogućnost ostanka u dresu Viljareala.

- U fudbalu je sve moguće, pa i da ostanem u sadašnjem klubu. ne postoji mnogo većih klubova od Viljareala - objasnio je Rosi.

Njegov agent Andrea Pastorelo da bi 30 miliona eura bilo dovoljno da se njegov klijent preseli u Barselonu, što je san svakog igrača.

- Danas za 24-godišnjkeg napadača njegovih kvaliteta ne možete tražiti manje od 30 miliona eura. Što se tiče Barselone, to će očigledno biti maksumum - istakao je Pastorelo.

Rosi je do sada odigrao 127 mečeva za Viljareal i postigao je 51 pogodak.

Bonus video: