Prvi gol Ranđelovića vratio Budvane na vrh

Mogren je slavio sa 1:0 na gostovanju u prijestonici. Tvrdu predstavu riješio je Predrag Ranđelović, koji je u 70. minutu postigao prvijenac u dresu budvanskog tima
0 komentar(a)
PEĐA, Foto: Boris Pejović
PEĐA, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.04.2011. 17:57h

Mogren je na debiju Branislava Milačića slavio minimalnu pobjedu u prijestonici, a interesantno da je Budvane na tron vratio Predrag Ranđelović, koji je postigao prvijenac u “žutom” dresu. Iskusni špic time je razbio maler, a fudbaleri Mogrena ponovo osjetili slavljeničku atmosferu...Nakon samo sedam dana, Mogren je ponovo lider (Budućnost je poražena u Radanovićima).

Jesenji prvak je uz dosta muke došao do trijumfa, Lovćen je pružio dobar otpor u borbenoj, tvrdoj i prilično nezanimljivoj predstavi na “Obilića poljani”. Evidentan je, međutim, bio i veliki oprez sa obje strane, a u početnih nekoliko minuta domaćin je zaprijetio sa nekoliko centaršuteva i prodora. Borba je, ipak, bila otvorena do kraja, mada su Budvani više držali loptu...

Prvo od malobrojnih uzbuđenja desilo se nakon prekida u 16. minutu - Ćetković je pogodio živi zid, nakon čega je malo falilo da odbijena lopta završi u mreži domaćina. Minut kasnije golman Perović, koji je dobio šansu umjesto Radulovića (povrijedio se na treningu) ispustio je loptu, ali igrači Mogrena nijesu najbolje ispratili akcije i poklon je ostao neiskorišten.

Cetinjani su zaprijetili u 59. minutu - bek Mirković je šutirao pored stative, nakon čega se povrijedio bivši napadač Cetinjana i nekadašnji mladi reprezentativac Đurović.

U tvrdoj predstavi najljepši potez viđen je u 70. minutu - Ranđelović je rutinski matirao domaćeg golmana nakon akcije Mirkovića i Ćetkovića.

- Ovo je za mene bila utakmica sa puno emocija, prije meča osjećao sam blagi stres. Zadovoljan sam što je moj tim dobio, ali mi je žao što je Lovćen, koji nije bio gori rival, izgubio. Nijesam, međutim, zadovoljan načinom igre, imali smo loš napad, lošu sredinu i dobru defanzivu - rekao je Milačić, koji je predvodio ekipu Lovćena do kraja jesenjeg dijela prvenstva.

- Čestitam svojim igračima na požrtvovanosti. Mislim da nakon 90 minuta igre gledaoci nisu mogli da prepoznaju da je Mogren prije ovog meča bio drugoplasirani, a mi devetoplasirani tim u ligi - kazao je Marko Marković, trener Lovćena.

Bonus video: