Leonardo: Rani gol Milana nas je presjekao

“Nema predaje. Pet bodova zaostatka nije malo, ali ima još sedam kola do kraja, kaže Leonardo.
0 komentar(a)
Leonardo, Foto: Reuters
Leonardo, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.04.2011. 11:25h

Njemu je, svakako, bilo najteže zbog poraza u gradskom derbiju. Brazilac Leonardo je morao da upiše treći poraz od kada je preuzeo Inter. Uz to, od Milana (3:0), njegovog bivšeg kluba, doživio je najubjedljiviji poraz…

“Nema predaje. Pet bodova zaostatka nije malo, ali ima još sedam kola do kraja. Presjekao nas je gol Milana u prvom minutu, ali smo kasnije uspjeli da se vratimo u meč, krajem prvog poluvremena smo imali dvije prilike za gol, koje su mogle promijeniti tok meča. Ipak je bilo mnogo bolje otići na odmor sa makar neriješenim rezultatom. Nakon toga je u nastavku isključen Kivu, i to je nam je umnogome smanjilo šanse za pozitivan rezultat”, kaže Leonardo.

Navijači Milana ga nijesu dočekali na najbolji način, bilo je i transparenata na kojima je pisalo “Izdajico”.

“Poštujem navijače Milana, znao sam šta me čeka. Znam šta sam prošao sa Milanom, znam šta sada radim, i ponosan sam na sve što sam do sada uradio. Njihove reakcije su bazirane na emocijama. Sve sam vidio, sve poštujem, ali sam, da budem iskren, više bio skoncentrisan na dešavanja na terenu”, dodaje Leonardo.

Inter nema previše vremena za tugovanje, jer ga u utorak očekuje nastavak odbrane titule prvaka Evrope i duel sa Šalkeom u četvrtfinalu.

“Poraz od Milana nam je veoma teško pao. Ali, velike ekipe uspijevaju da se izdignu i idu naprijed. Imamo jo dosta utakmica pred nama, čeka nas puno posla”, zaključio je Leonardo.

Bonus video: