Brnović: Samo da ne poletimo; Milošević: Ozbiljna utakmica

„Ekipa je punom u treningu, noge su teške, plašio sam se da ne bude nekih povreda, ali sve je prošlo kako treba. Lijepa pobjeda, dobra za samopouzdanje”, kaže trener Budućnosti
3685 pregleda 3 komentar(a)
Detalj sa meča Budućnosti i Partizana, Foto: Savo Prelević
Detalj sa meča Budućnosti i Partizana, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.06.2019. 20:37h

Trener Budućnosti Branko Brnović priznao je nakon meča sa Partizanom da nije bio za odigravanje tako jake utakmice u tako ranom dijelu priprema.

„Ekipa je punom u treningu, noge su teške, plašio sam se da ne bude nekih povreda, ali sve je prošlo kako treba. Lijepa pobjeda, dobra za samopouzdanje. Sada treba spustiti ekipu, da ne poleti, jer ovo je tek prvi meč na pripremama, a mi se spremamo za ono što nas čeka u Evropi”, rekao je Brnović, koji je pobijedio klub čija je igračka legenda.

„Zadovoljan sam kako je ekipa igrala u prvom poluvremenu, i mladi igrači su dobili šansu od početka, Bakić i Terzić, Bojović je u nastavku pokazao potencijal, ušao hrabro u meč. Sve u svemu lijep početak”.

Savo Milošević, trener Partizana, nije bio nezadovoljan, uprkos porazu...

„Želio sam klasičnu pripremnu utakmicu, dobili smo nešto mnogo ozbiljnije. Prethodna četiri dana smo imali mnogo jake treninge, čak smo i jutro na dan meča odradili trening. U fazi smo rada na fizičkoj spremi, tako da sam u suštini zadovoljan kako je odrađen još jedan trening u sklopu priprema”, istakao je Milošević.

Bonus video: